Tíz hasznos statisztika a Manchester United-Leicester bajnokihoz


10. Ha győz a Leicester, akkor fennállása óta először lehet bajnok az angol élvonalban. Ennek ellenére a Manchester United számít a mérkőzés favoritjának 3.90.

9. Egy döntetlen is elég lehet nekik a bajnoki címhez, de akkor a Tottenhamnak ki kell kapnia hétfő este a Chelsea otthonában. Jó áron van az iksz is 3.40.

8. A Leicester 2014-ben bajnok lett a másodban, akkor egy 1-0-s győzelem jelentette a végső sikert a Bolton Wanderers otthonában. Egy ilyen arányú vendégsiker most is benne van a pakliban 10.00

7. A Manchester United megnyerte legutóbbi öt hazai meccsét a Leicester ellen. Az oddsok szerint most is a házigazdák az esélyesek 2.05.

6. A United már 17 alkalommal találkozott az első osztályban a Rókákkal és csak egyszer kapott ki tőlük. Már csak ezért sincs túl magas szorzó az 1X-re 1.28.

FBL-ENG-PR-LEICESTER-SWANSEA : News Photo

5. A Leicester mindössze három bajnokit veszített el ebben a szezonban, kevesebbet mint bárki más. Az X2-re kínált odds már határozottan jobban néz ki 1.82.

4. Ősszel a felek 1-1-es döntetlent játszottak egymással, egy ilyen végeredmény most is simán előfordulhat 7.00.

3. Marcus Rashford hét góljából hatot az Old Traffordon szerzett. Vajon vasárnap is betalál? 3.00

2. Csak Harry Kane lőtt több gólt idegenben a bajnokság idei szezonjában (14), mint Riyad Mahrez (12). Jó játékos az algériai, de az oddsok alapján egy duplázás tőle is meglepetésszámba vasárnap 21.00.

1. Leonardo Ulloa zsinórban kétszer is eredményes volt PL meccsen, ilyen még nem fordult elő a pályafutása során. Jól járunk, ha ő lövi az első gólt 7.50.