Tíz hasznos statisztika a Manchester United-Bournemouth bajnokihoz


10. Egy idegenbeli győzelem azt jelentené a Bournemouth számára, hogy történetük során először oda-vissza vernek valakit az első osztályban. Persze nem a vendégcsapat számít favoritnak 8.25.

9. Eddie Howe fiai decemberben 2-1-re nyertek a MU ellen. Durva lenne, ha megismételnék ezt a győzelmet 23.00.

8. Már csak azért is, mert a Manchester United mind a négy eddigi hazai meccsét megnyerte a Bournemouth ellen (az összes sorozatot beleszámolva). Most is MU győzelmére van a legnagyobb esély 1.40.

7. Azon a négy mérkőzésen a United 12 gólt rúgott és egyet sem kapott. Benne van a pakliban, hogy kapott gól nélkül nyer a hazai csapat 2.33.

6. A Bournemouth legutóbbi hét bajnokijából ötöt elvesztett és csak egyet nyert meg, plusz egyszer ikszelt. Már csak ezért sincs túl magas odds az 1X-re 1.09.

A.F.C. Bournemouth v West Bromwich Albion - Premier League : News Photo

5. Louis van Gaal legénységének győznie kell ha el akarja érni a BL-selejtezős helyezést, de ennyi nem elég, mert a City-nek meg ki kell kapnia a Swansea otthonában. Persze még a Bournemouth is keresztbe tehet a MU-nak egy döntetlennel vagy akár egy győzelemmel 3.05.

4. A Manchester United az 1989/90-es szezon óta nem rúgott 50 gólnál kevesebbet az első osztályban. Most összesen 46-nál járnak, szóval legalább 3,5 felett kell termelniük ahhoz, hogy legalább ezt behozzák 4.80.

3. A felek utoljára egy 1989 februárjában rendezett FA Kupa meccsen találkoztak az Old Traffordon. Azt a mérkőzést 1-0-ra megnyerte a United és egy ilyen arányú hazai siker most is elég valószínű 7.50.

2. Junior Stanislas lőtte a Bournemouth egyik gólját még a decemberi MU-verés alkalmával, azóta viszont nem talált be. Majd talán most? 6.75

1. Wayne Rooney mindössze hét gólt rúgott a bajnokság idei szezonjában, pedig előtte egyszer sem végzett 11 gól alatt a United színeiben. Persze ettől még előfordulhat, hogy ő szerzi majd az első találatot 5.20.