Tíz hasznos statisztika a Manchester United-Arsenal bajnokihoz


10. A Manchester United lehet az első olyan csapat, amely ötven első osztályú hazai meccset nyert az Arsenal ellen. Viszont az oddsok alapján nem a MU számít favoritnak 3.28.

9. A United legutóbbi kilenc, Arsenal elleni bajnokijából csak egyet veszített el öt győzelem és három döntetlen mellett. Jó odds van az 1X-re 1.66.

8. Az Arsenal zsinórban másodszor győzhet PL meccsen a MU ellen. A vendégcsapatnak elég jó esélyei vannak erre 2.38.

7. Ősszel 3-0-ra nyertek az Ágyúsok  ezt a három gólt húsz perc leforgása alatt lőtte akkor az Arsenal. Egy ugyanilyen arányú vendégsiker elég jól fizet most 20.00.

6. A legutóbbi három alkalommal, amikor az Arsenal zsinórban két meccset is tudott nyerni a MU ellen, akkor az idegenbeli győzelem rendre 1-0-s volt. Nem nehéz most sem egy olyan forgatókönyvet elképzelni, mely szerint 1-0-ra győz a vendégcsapat 7.50.

5. Az Arsenal számára ez lehet zsinórban a harmadik olyan Premier League meccs, melynek során nem kap gólt. Ilyesmire 2013 májusa óta nem volt példa és elég combos odds van arra, hogy kapott gól nélkül nyernek az Ágyúsok 3.70.

4. Ugyanakkor Arsene Wenger fiai legutóbbi hét idegenbeli bajnokijukból csak kettőt nyertek meg két vereség és négy iksz mellett. Az X2-vel nem lőhetünk nagyon mellé 1.39.

3. Az a két idegenbeli Arsenal győzelem egyaránt 2-0-s volt; előbb az Aston Villa, majd a Bournemouth ellen 11.00

2. Alexis Sanchez ugyan 19-szer eredménytelen volt a legutóbbi 22 alkalommal amikor pályára lépett, de ősszel gólt szerzett a MU ellen. Újra betalál? 3.25

1. Danny Welbeck zsinórban két PL meccsen is eredményes lehet, ez utoljára 2014 januárjában sikerült neki 3.60.