Tíz hasznos statisztika a Manchester City-West Ham bajnokihoz


10. A Manchester City hét legutóbbi bajnokijából hatot megnyert, amikor a West Hamet fogadta. Most is ők a favoritok 1.30.

9. A City-nek mindössze egyszer kell kikapnia ahhoz, hogy meglegyen a 250. veresége a Premier League-ben. Ám ez nem valószínű, hogy pont vasárnap történik majd meg és ezt jól mutatja az 1X-re kínált szorzó is 1.05.

8. A West Ham nagyon rég nem nyert zsinórban legalább kétszer a Manchester City otthonában. Volt egy négyes győzelmi szériájuk a Mersey partján, ám annak 1966 szeptemberében vége lett és most sem ők az összecsapás esélyesei 11.00.

7. Pedig most összejöhetne a duplázás, hiszen az előző szezonban a West Ham 2-1-re nyert a City vendégeként. Egy ugyanilyen arányú győzelem elég meglepő volna most 27.00.

6. A két csapat legutóbbi négy egymás elleni bajnokijából a City csak egyet nyert meg. Elég combos odds van az X2-re 3.85.

5. A Manchester City egy találatra van attól, hogy megszülessen a 100. gólja hazai pályán a West Ham ellen. Persze ezt megakadályozhatják Slaven Bilic tanítványai 9.50.

4. A West Ham a legutóbbi tíz, vasárnap játszott idegenbeli bajnokijából ötöt elveszített. Ebben benne van egy City elleni 2-0-s vereség is, amire most is megvan minden esély 2.00.

3. Az előző hétvégén Michail Antonio hetedik fejesgólját szerezte a Premier League előző szezonjának startja óta. Csak Olivier Giroud tudott ugyanennyit fejelni; vajon Antonio vasárnap is eredményes lesz? 6.30

2. Sergio Agüero legutóbbi kilenc Premier League meccsén összesen 11 gólt rúgott. Nem lepődnénk meg, ha ő szerezné majd az első találatot 3.45.

1. Agüero már hat büntetőt értékesített 2016-ban, többet mint bárki más a PL mezőnyében. Ebben a szezonban már két tizenegyest is belőtt, úgyhogy nem nagy merészség újabb gólt várni tőle 1.59.