Tíz hasznos statisztika a Manchester City-Manchester United derbihez


10. A Manchester City a legutóbbi négy alkalommal, amikor otthon fogadta városi riválisát, háromszor nyerni tudott és csak egyszer kapott ki. Most is a hazai csapat számít favoritnak 1.85.

9. Ősszel a két csapat 0-0-s döntetlent játszott az Old Traffordon. Amióta Premier League-nek hívják az angol első osztályt, ez volt a felek harmadik gól nélküli döntetlenje. Szép szorzó van egy újabb 0-0-ra 9.50.

8. A United a legutóbbi négy manchesteri derbi során csak egy meccsen tudott gólt szerezni. Senkit nem lepne meg, ha kapott gól nélkül győzne a hazai csapat 3.10.

7. Louis van Gaal fiai legutóbbi nyolc idegenbeli meccsükből csak egyet tudtak megnyerni három iksz és négy vereség mellett. Már csak ezért sincs túl magas odds az 1X-re 1.23.

6. A City esetleges veresége lenne a csapat ötödik kudarca hazai pályán, ilyesmire a 2008/09-es szezonban volt utoljára példa. A vendéggyőzelemre igen vaskos szorzó van 4.55.

FBL-EUR-C3-MAN UTD-LIVERPOOL : News Photo

5. Manuel Pellegrini csapata legutóbbi öt bajnoki meccséből csak egyet nyert meg egy döntetlen és három vereség mellet. Ennek alapján egész jó ötletnek tűnik az X2-re rakni 2.04.

4. A Manchester United 13 meccsen nem kapott gólt, ez a legjobb ilyen mutató a PL mezőnyében. Ennek ellenére hatalmas meglepetést okozna, ha kapott gól nélkül győznének a vendégek 7.50.

3. Raheem Sterling hat bajnoki gólt jegyezhet a Manchester City mezében és mindet hazai pályán szerezte. Nem járunk rosszul, ha eredményes lesz vasárnap a szélső 3.90

2. Sergio Agüero legutóbbi 15 bajnokiján pontosan ugyanennyi gólt szerzett, úgyhogy könnyen előfordulhat, hogy ő lövi majd az elsőt a manchesteri derbin 4.10.

1. Agüero ebben a naptári évben már kilenc gólt lőtt, többet mint bárki a PL mezőnyéből. Lehet, hogy duplázik majd? 8.00