Tíz hasznos statisztika a Manchester City-Chelsea bajnokihoz


10. A Chelsea mérlege a Manchester City-vel szemben 54-38-42, az első osztályú bajnoki meccseket figyelembe véve. Az oddsok alapján nem a vendégcsapat számít favoritnak 3.55.

9. A City veretlen maradt a legutóbbi négy, Chelsea elleni PL meccsén (két győzelem, két döntetlen). A házigazdák győzelmére van nagyobb esély 2.15.

8. Ugyanakkor a Manchester City soha nem nyert még zsinórban három bajnokit kapott gól nélkül 4.10

7. A Chelsea játékosai eddig összesen 198 gólt szereztek a City elleni meccseken (minden sorozatot beleszámolva), szóval csak kettő hiányzik a kerek mérföldkőhöz 2.60

6. Sergio Agüero a legutóbbi 34 Premier League meccsén 33 gólt lőtt és az előző szezonban összesen négyet rúgott a Chelsea-nek. Valószínűleg szombat délután is eredményes lesz majd 2.18.

5. A PL aktuális szezonjában Eden Hazard (37) és Diego Costa (40) ellen szabálytalankodtak a legtöbbet. Elképzelhető, hogy sűrűn villannak majd a sárgák 2.18.

4. Pedro a legutóbbi három Premier League meccsén négy gólban is vastagon benne volt (két gól és két gólpassz). Jó kis odds van arra, hogy újra betalál majd 4.90.

3. Diego Costa összesen 19 bajnoki gólt szerzett, amióta tavaly decemberben Jose Mourinho távozott a Chelsea kispadjáról - csak Agüero (27) és Harry Kane (22) rúgott ennél többet ebben a periódusban. Costa amúgy mindig gólveszélyesen játszik 2.75.

2. A Chelsea 2-1-re nyert az előző fordulóban a Tottenham ellen, ez volt zsinórban a nyolcadik győzelmük. Valószínűleg most is mindkét csapat gólt szerez majd 1.62.

1. A City legutóbbi öt meccsén rendre legalább egy gólt kapott mérkőzésenként. Ez most is benne van a pakliban 1.31.