Tíz hasznos statisztika a Manchester City-Arsenal bajnokihoz


10. Az Arsenal eddig nyolc szezonban verte oda-vissza a Manchester City-t a Premier League-ben. Most összejöhet a kilencedik, erre még csak a Chelsea volt képes. Értelemszerűen ehhez győzniük kell a vendégeknek 2.83.

9. Az Ágyúsok már 37 PL meccset játszottak a City-vel és csak hatot veszítettek el, 23 győzelem és nyolc döntetlen mellett. Jó odds van az X2-re 1.56.

8. Manuel Pellegrini 56 hazai bajnokin ült a City kispadján és 43 meccset megnyert, öt iksz és nyolc vereség mellett. A Manchester City számít favoritnak, ha csak egy hajszállal is 2.50.

7. A City eddig összesen 249 PL meccset veszített el, most az Arsenal hozzásegítheti őket a 250. vereséghez. Kivéve persze, ha hazai győzelem vagy döntetlen születik 1.46.

6. Decemberben az Arsenal 2-1-re nyert, egy ilyen arányú vendégsiker benne van a pakliban 10.50.

Arsenal v Crystal Palace - Premier League : News Photo

5. Olivier Giroud lőtte akkor az Arsenal győztes gólját. A csatár legutóbbi 14 bajnoki meccsén nem volt eredményes, de ettől még betalálhat vasárnap 2.85.

4. A Manchester City 2013 decembere óta nem tudott nyerni az Arsenal ellen; akkor viszont 6-3-ra verték őket az Etihad gyepén. Elég jól járunk, ha megint 6,5 gól felett termelnének a csapatok 27.00.

3. Ha nem kap gólt az Arsenal, akkor ez lehet zsinórban a negyedik olyan meccsük, ahol nem kapitulál a védelmük. Mindenesetre meglepődnénk, ha kapott gól nélkül győznének a vendégek 5.60.

2. Theo Walcott legutóbbi két, City elleni meccsén háromszor volt eredményes. Szép pénz üti a markunkat, ha ő szerzi majd az első gólt 8.00.

1. Sergio Agüero már hét bajnokin is pályára lépett az Ágyúsokkal szemben, de csak két gólt rúgott nekik. Durva lenne, ha most élből legalább kettőt vágna 8.00.