Tíz hasznos statisztika a Liverpool-West Ham FA Kupa meccshez


10. A West Ham ebben a szezonban már kétszer is megverte bajnoki meccsen a Liverpoolt. Most is a hazai csapat számít favoritnak 2.30.

9. Ezen bajnoki meccsek során a West Ham 3-0-ra nyert az Anfielden, illetve 2-0-ra az Upton Parkban. Mindkét végeredményt jó áron mérik most (12.00 és 22.00).

8. Slaven Bilic fiai a két bajnokival, meg az előző kupameccsel együtt háromszor játszottak már a Liverpoollal ebben a szezonban és egyszer sem kaptak gólt tőlük. Ezek után aligha lepne meg bárkit is, ha kapott gól nélkül nyerne a hazai csapat 3.90.

7. A két gárda legutóbbi összecsapása kicsit több, mint egy hete történt, akkor 0-0-s döntetlennel ért véget az FA Kupa találkozó. Egy újabb gól nélküli ikszet sem lehet kizárni most sem 9.50.

6. A felek között ez lesz összesen az ötödik FA Kupa meccs, szép odds van a vendéggyőzelemre 3.20.

5. Még 2006-ban döntőt játszott a két csapat, akkor 3-3-as döntetlennel ért véget a 90 perc és végül a Liverpool nyert büntetőkkel. Egy újabb ilyen arányú végeredménnyel most durván nagyot kaszálnánk 71.00.

4. Ugyanakkor a West Ham legutóbbi három tétmeccséből két alkalommal nem tudott gólt szerezni. Ez persze nem jelenti azt, hogy a vendégcsapat kapott találat nélkül nyer majd, de érdemes figyelembe venni ezt a lehetőséget is 5.40.

3. A hazai csapat legutóbbi 14 tétmeccséből csak kettőt veszített el. Továbbjutnak? 1.70

2. Roberto Firmino öt gólt szerzett a legutóbbi nyolc meccsén. Nem lepődnénk meg, ha újra eredményes volna 3.70.

1. Christian Benteke viszont nem lőtt gólt a legutóbbi 11 mérkőzésén. Most majd megtöri a gólcsendet? 3.45