Tíz hasznos statisztika a Liverpool-West Brom bajnokihoz


10. A Liverpool hat bajnoki meccs óta veretlen a West Brommal szemben: négyszer győztek és kétszer ikszeltek ellenük. A hazai csapat egyértelmű favoritja az összecsapásnak 1.27.

9. A Vörösök eddig 18 hazai bajnoki mérkőzést játszottak Jürgen Klopp keze alatt és ezekből csak kettőt veszítettek el, nyolc döntetlen és nyolc győzelem mellett. Ez megmagyarázza, hogy miért van ilyen alacsony odds az 1X-re 1.04.

8. A West Bromnak nem megy az Anfielden. Legutóbbi 26 első osztályú bajnokijuk során csak kétszer tudtak nyerni, ötször harcoltak ki döntetlent és tizenkilenc alkalommal kikaptak. Óriási meglepetés volna egy vendéggyőzelem 12.50

7. Ugyanakkor ha a legutóbbi 11 összecsapás összmérlegét nézzük, akkor azt láthatjuk, hogy a WBA csak háromszor kapott ki a Liverpooltól, négy iksz és négy vereség mellett. Ennek ellenére durva odds van az X2-re 4.10.

6. A két csapat legutóbbi öt egymás elleni bajnokijából négy végződött döntetlennel 6.30.

5. Az az egy győzelem egy 2-1-es liverpooli siker volt 2014 októberében. Egy ilyen arányú hazai siker most is benne van a pakliban 10.00


4. A West Brom legutóbbi hat idegenbeli PL meccséből négy ért véget 1-1-es döntetlennel 11.50.

3. Tony Pulis menedzserként hatszor járt Liverpoolban és háromszor ért el 0-0-s döntetlent éppen aktuális csapatával. Most egy ilyen eredmény meglepetésnek számítana 14.00.

2. Jordan Henderson rendre betalált a Liverpool legutóbbi két hazai meccse során. Elég jól járunk, ha ő szerzi az első gólt majd 9.00.

1. Nacer Chadli sokáig bajban volt a góllövéssel, de a legutóbbi öt Premier League fordulóban négyszer volt eredményes. Vajon szombaton is betalál majd? 6.10