Tíz hasznos statisztika a Liverpool-Tottenham bajnokihoz


10. A Liverpool legutóbbi hat Tottenham elleni bajnokiját veretlenül hozta le (5-1-0).  Ehhez képest egész jó odds van 1X-re 1.45.

9. Ugyanakkor a Spurs legutóbbi tíz bajnokijából nyolcat megnyert egy döntetlen és egy vereség mellett. Egy vendéggyőzelem simán benne van a pakliban 2.98.

8. Jürgen Klopp első meccse a Liverpool kispadján pont egy Tottenham elleni mérkőzés volt októberben, ami 0-0-s döntetlennel végződött. A legutóbbi 20 Liverpool-Spurs összecsapáson ez volt csupán a második gólnélküli mérkőzés, így aztán nem túl valószínű, hogy harmadszor is 0-0-s meccset láthatunk 9.50.

7. Viszont azt nem árt figyelembe venni, hogy a Tottenham legutóbbi öt, Liverpool elleni PL meccséből négy alkalommal nem tudott gólt szerezni. Tovább árnyalja a képet, hogy a lőtt gólok tekintetében jelenleg a Tottenham a legeredményesebb csapat, hiszen 56 találatot jegyezhettek 31 meccs alatt. Szép pénz üti a markunkat, ha a vendégek 2,5 gól felett termelnének az Anfileden 6.30.

6. Roberto Firmino legutóbbi nyolc PL meccsén hét gólt szerzett és négy gólpasszt adott. Ezt megelőzően 17 bajnokin mindössze egyszer volt eredményes, de most újra betalálhat 3.40.

Tottenham Hotspur FC  - Training & Press Conference : News Photo

5. A Liverpoolnak nem igazán megy mostanában a londoni csapatokkal szemben. A legutóbbi négy ilyen alkalommal háromszor ikszeltek és egyszer kikaptak. Egy döntetlen most is benne van a pakliban 3.47.

4. A Spurs idén mindössze négy bajnoki meccsen veszített. A Premier League-ben eddig nyolc vereség volt a legkevesebb, amit elszenvedtek egy adott szezonban. Ha nem is sokkal, de a hazai csapat számít esélyesnek 2.49.

3. Az még hagyján, hogy a Spurs lőtte a legtöbb gólt, de egyúttal a legkevesebbet is kapta eddig a bajnokságban (24). Ugyanakkor öt olyan csapat is van, amely Mauricio Pochettino csapatánál többször megúszta kapott gól nélkül. Ettől még simán előfordulhat, hogy a Liverpool lövi majd az első gólt 1.76.

2. Harry Kane legutóbbi három bajnokiján öt gólt rúgott a Spurs színeiben és a német-angol válogatott meccsen is eredményes volt. Jól járunk, ha Kane szerzi majd az első találatot szombat este 5.10

1. Dele Alli adta eddig a legtöbb gólpasszt 2016-ban, a Premier League-ben (6). Igazán jól akkor járnánk, ha gólt lőne a fiatal angol játékos 4.70.