Tíz hasznos statisztika a Liverpool-Manchester United bajnokihoz


10. Másodszor fordulhat elő, hogy a Manchester United zsinórban négy Premier League meccset nyer a Liverpool ellen. Ugyanakkor nem a vendégcsapat számít favoritnak 3.35.

9. A Liverpool csak egy győzelemre van attól, hogy összesen 1200 hazai sikere legyen az angol első osztályban 2.32.

8. A vendégek legutóbbi négy, liverpooli meccsükből csak egyet veszítettek el, két győzelem és egy iksz mellet. Egészen jó odds van az X2-re 1.67.

7. Az az egyetlen vereség 2013 szeptemberében történt, akkor a Liverpool 1-0-ra nyert. Egy ugyanilyen eredmény most is simán benne van a pakliban 7.50.

6. A Liverpool legutóbbi nyolc, hazai bajnoki meccséből csak egyet veszített el, három győzelem és négy döntetlen mellett. Nem rossz ötlet az 1X sem 1.37.

Liverpool Training Session : News Photo

5. Ebben a szezonban a Manchester United 3-1-re verte az Old Traffordon a Liverpoolt. Egy ilyen arányú vendégsiker alighanem elég váratlanul érne mindenkit 28.00.

4. Anthony Martial azon a napon debütált a MU színeiben és a United harmadik gólját szerezte. Azóta négyszer volt eredményes a bajnokságban, akár vasárnap este is betalálhat majd a fiatal francia 3.95.

3. Christian Benteke is eredményes volt azon a 3-1-es meccsen. Legutóbbi három, Manchester United elleni mérkőzésén rendre betalált, így most azt sem lehet kizárni, hogy ő lövi majd az első gólt vasárnap délután 5.40.

2. Wayne Rooney legutóbbi két meccsén három gólt lőtt. Ez azért nagy szám, mert előtte 23 PL meccsen lőtt összesen ugyanennyit. Vajon kitart majd a jó formája? 3.60  

1. Rooney két gólra van attól, hogy beállítsa Alan Shearer idegenben lőtt gólrekordját (87). Duplázásának mi is tudnánk örülni 19.00.