Tíz hasznos statisztika a Liverpool-Manchester United bajnokihoz


10. A Manchester United több bajnoki meccset nyert meg eddig az Anfielden, mint bármely más vendégcsapat. Egy MU győzelem elég szép summát hozna 3.85.

9. A Liverpool 14 tétmeccses veretlenséggel bír otthon (hét győzelem és hét döntetlen). Most is ők a favoritok 2.05.

8. Nem csak hazai pályán megy jól a 'Poolnak: a bajnokságban 13 fordulón át nem találatak legyőzőre. Nem is fizet túl jól az 1X @ 1.29.

7. A United sem panaszkodhat: kilenc legutóbbi bajnokijukból négyet megnyertek ugyanennyi iksz mellet és csak egyszer kaptak ki. Az X2 máris jobban hangzik 1.82.

6. Ősszel 3-0-ra nyert a Manchester United az Old Traffordon, egy ilyen eredménnyel most nagyot kaszálhatunk 46.00.

5. Az előző szezonban 1-0-ra nyert a 'Pool hazai pályán. Megismétlődhet ez az eredmény? 7.50

4. Ander Herrera mindössze háromszor lőtt kapura az idén, viszont mindháromból gól született. A közppályás esetleges találata elég sokat ér 9.00.

3. Daniel Sturridge-nek jól megy a Vörös Ördögök ellen: három meccsen két gólt lőtt nekik. Egész jól járunk, ha ő szerzi az első találatot 5.80.

2. Wayne Rooney egészen durva statisztikával rendelkezik a MU góljait illetően. A válogatott támadó 169 gólt szerzett manchesteri színekben és 81 gólpasszt osztott ki az évek során. Vajon ő lövi az elsőt vasárnap? 7.00

1. Steven Gerrard hétszer volt eredményes legutóbbi 11 PL meccsén, amit a Manchester United ellen játszott. Simán lehet, hogy most is gólt szerez, ráadásul a tizenhatoson kívülről 12.00.