Tíz hasznos statisztika a Liverpool-Manchester City bajnokihoz


10. A Manchester City 1-1-es döntetlent követően büntetőkkel verte 3-1-re a Liverpoolt a vasárnapi Ligakupa döntőben. Egyébként ez volt a két csapat egyetlen döntetlenje rendes játékidőben az elmúlt öt összecsapásuk során. Nem járnánk rosszul egy újabb ikszel 3.47.

9. Egyébként a Liverpool 4-1-re verte a City-t a két csapat őszi bajnokiján még novemberben. Most itt a lehetőség, hogy a 'Pool oda-vissza verje a City-t, amire egyébként a 2005/06-os szezonban volt példa utoljára 2.68.

8.  A City 24 liverpooli bajnokiból csak egyet nyert meg (1-8-15)  — még 2003 májusában győztek 2-1-re 2.75.

7. A Liverpool a legutóbbi 21 City elleni meccsén rendre betalált. Simán előfordulhat, hogy a hazai csapat szerzi majd az első gólt 1.83.

6. A Liverpoolt mindössze egy győzelem választja el attól, hogy összesen 1200 győzelmük legyen az első osztályban 4.40.

5. Philippe Coutinho hat City elleni meccsén öt alaklommal volt eredményes, úgyhogy nem csodálkoznánk, ha ma is betalálna 3.80.

4. A City-nek ez lehet zsinórban a harmadik PL veresége, ha kikap. Ilyen 2008 novemberében történt velük utoljára, úgyhogy az X2-vel nem lehet annyira mellé lőni 1.53.

3. Raheem Sterling utoljára egy évvel ezelőtt lőtt gólt idegenbeli Premier League meccsen. Akkor még a Liverpool színeiben játszott és csapata 2-0-ra nyert Southamptonban. Azóta már a City-t erősíti a csatár és a Ligakupa döntőben három lövéssel is próbálkozott, de gól nem lett belőle. Most betalál majd volt csapata ellen? 4.60

2. Sergio Agüero sosem volt győztes csapat tagja az Anfielden pedig az Atlético és a City színeiben összesen hatszor lépett ott pályára. Egészen csinos odds van arra, hogy nem lő gólt az argentin 1.49.

1. Volt, hogy Daniel Sturridge a City-t erősítette, de ez már rég nem így van. A játékos már nyolc alkalommal lépett pályára volt együttese ellen és csak egyszer volt eredményes. Összejöhet számára a második? 2.60