Tíz hasznos statisztika a Liverpool-Arsenal rangadóhoz


10. A legutóbbi 14 Liverpool-Arsenal bajnokiból hét végződött döntetlennel. Sokat ér az újabb pontosztozkodás 3.50.

9. A fennmaradó meccsekből csupán kettőt nyert a Liverpool, ötöt pedig az Arsenal. A hazai győzelem 2.70-es szorzóval bír, míg a vendég 2.60-on pörög.

8. Elég jól megy az Anfielden a vendégeknek: az előző szezonban elszenvedett vereséget leszámítva háromszor nyertek és háromszor ikszeltek a közelmúltban. Az X2 nem is olyan rossz opció 1.49.

7. Az előző szezonban gálázott a 'Pool: 5-1-re verte a Wenger csapatot. Egy ilyen eredményre most elég durva odds van 126.0.

6. Martin Skrtel és Raheem Sterling egyaránt két gólt szerzett ezen az 5-1-es meccsen. A szlovák védő gólja 11.00-szeres pénzt ér, míg Sterling találata 3.60-szorosan térül meg.

5. Elég gyakran előfordult már, hogy az ágyúsok hátrányba kerültek a Liverpool vendégeként: 24.00-szeres pénzt ér, ha félidőben a hazaiak vezetnek, de végül a vendégek nyernek.

4. Az előző szezonban az Arsenal 2-0-ra verte a Liverpoolt az Emirates Stadionban. Egy ilyen eredménnyel mi sem járnánk rosszul 15.00.

3. Azon a meccsen Santi Cazorla lőtte az első gólt. A spanyol játékos duplázott múlt héten a Newcastle ellen, 14.00-szeres odds van arra, hogy vasárnap ő lövi majd az első gólt.

2. Ez a párosítás több mesterhármast hozott (ötöt), mint bármelyik másik az angol bajnokságban. Olivier Giroud esetleges mesterhármasa igen szép pénzt hoz 51.00.

1. Alexis Sanchez elég jó formában van, nagy eséllyel be is talál majd 2.80