Tíz hasznos statisztika a Liverpool-Arsenal bajnokihoz


10. Augusztusban 0-0-s döntetlennel ért véget a két csapat találkozója, ezt megelőzően utoljára 1999 januárjában játszottak gól nélküli döntetlent. Egy ilyen végeredmény most is benne van a levegőben 10.50.

9. A legutóbbi Liverpool-Arsenal 2-2-es döntetlennel ért véget az Anfielden 3.50.

8. Az Arsenal nyolc meccset nyert a legutóbbi tízből és csak egy gólt kapott az elmúlt három mérkőzés során. A vendégcsapat számít favoritnak 2.58.

7. Az Ágyúsok a nyolc győztes meccsen rendre megszerezték a vezetést, ezzel szemben a Liverpool legutóbbi hat találkozóján csak háromszor jutott előnyhöz Klopp csapata. A vendégek rúgják majd az első gólt? 1.82

6. Amióta Jürgen Klopp ül a Liverpool kispadján, a 'Pool húsz meccsből csak háromszor lőtt három a gólnál többet. Most is kisebbfajta csoda volna, ha 2,5 felett termelnének a házigazdák 6.10.

5. Christian Benteke már hét gólnál jár a szezonban, de 2016-ban még nem volt eredményes. Ettől még előfordulhat, hogy ő lövi majd az elsőt 6.10.

4. A francia csatár, Olivier Giroud viszont már összesen 18 gólnál jár a szezonban (minden sorozatot beleszámolva), a vasárnapi FA Kupa meccsen is eredményes volt a Sunderland ellen (3-1) és most is betalálhat 2.65.

3. A Liverpool már régóta veretlen az adott szezon első hazai bajnokiján, egészen pontosan az elmúlt tíz évben egyszer sem kapott ki ilyen alkalmakkor (6-4-0). Szép szorzó van a hazai győzelemre 2.85.

2. Petr Cech pályafutása során csak háromszor fordult elő, hogy ne kapott volna gólt az Anfielden (összesen tizenhárom alkalommal lépett ott pályára). Combos odds van arra, hogy a hazai csapat mindkét félidőben gólt szerez 4.10.

1. Mesut Özil nevéhez összesen már 19 bajnoki gól köthető a szezonban (tizenhat gólpassz és három gól). Nem járunk rosszul, ha gólt szerez szerda este 5.10.