Tíz hasznos statisztika a Leicester-West Ham bajnokihoz


10. Ha három pontot szerez a Leicester City, akkor már biztosan Bajnokok Ligáját érő helyen végez, függetlenül a forduló többi eredményétől. A hazai csapat számít favoritnak 1.90.

9. A Leicester legutóbbi hat, West Ham elleni hazai bajnokijából csak egyet veszített el, három győzelem és két döntetlen mellett. Már csak ezért sincs túl magas szorzó az 1X-re 1.26.

8. Mindhárom győzelem 2-1-es volt, egy ilyen végeredmény most is benne van a pakliban 9.00.

7. Ha nyer a West Ham, akkor ez lesz 800. győzelme az első osztályban. Az oddsok alapján nem a vendégcsapat számít esélyesnek 4.25.

6. A West Ham mindössze hat bajnokit veszített a szezonban és ebben a tekintetben akkor is megdöntik a klubrekordot, ha az összes hátralévő meccset elveszítik. Szép odds van az X2-re 1.98.

5. A vendégek legutóbbi három meccsükön ikszeltek. Összesen már 13 mérkőzésük végződött döntetlennel, a PL mezőnyében csak az Everton ért el ilyen sok ikszet 3.70.

4. A Leicesternek ez lehet zsinórban a hatodik első osztályú bajnokija, melynek során nem kap gólt. Ilyesmire az 1962/63-as szezon óta nem volt példa, és nem nehéz olyan forgatókönyvet elképzelni, mely szerint a hazaiak kapott gól nélkül győznek 3.20.

3. Dimitri Payet a West Ham legutóbbi hét idegenben szerzett góljából öt esetben volt a legfontosabb láncszem. Jól járunk, ha ő szerzi az első gólt 8.50.

2. Jamie Vardy a Leicester legutóbbi négy hazai meccsén nem rúgott gólt. Majd most? 2.20

1. Csak Riyad Mahrez (16 gól/11 gólpassz) volt benne több gólban az idei PL szezonban, mint Vardy (21 gól/5gólpassz). Szépen fizet, ha Mahrez lövi az első gólt 6.10.