Tíz hasznos statisztika a Leicester-Newcastle bajnokihoz


10. A Leicester legutóbbi három Newcastle elleni meccsét kapott gól nélkül nyerte meg. Most sem elképzelhetetlen, hogy a hazai csapat így nyerjen 2.70.

9. A "Rókák" a legutóbbi két meccset 3-0-ra, míg az ezeket megelőző találkozót 1-0-ra nyerték a Newcastle ellen. Ez már csak azért is érdekes, mert ezt megelőzően 1997-ben lőttek nekik egyáltalán gólt. Egy újabb 3-0-s Leicester győzelemmel mi is elég jól járnánk 11.50.

8. A Newcastle legutóbbi kilenc leicesteri meccséből csak kettőt nyert meg (2-4-3) — utoljára 1999 decemberében vittek el három pontot. Most sem a vendégek számítanak favoritnak 6.25.

7. A Leicester két pont előnnyel vezeti a tabellát, tapad rájuk a Tottenham. Nagyon úgy fest, hogy meglesz a bajnoki cím 1.90.

6. A Leicester játékosai már 52 gólt rúgtak ebben a szezonban, úgyhogy nem lenne meglepő, ha 2,5 felett termelnének hétfő este 2.95.

FBL-ENG-PR-CHELSEA-NEWCASTLE : News Photo

5. A Newcastle ebben a szezonban csupán hét gólt lőtt összesen az idegenbeli meccsein. Senkit nem lepne meg, ha nem szereznének gólt most sem 2.23.

4. Georginio Wijnaldum ebben a szezonban 14 hazai meccs alatt 9 gólt szerzett a Newcastle színeiben, idegenben viszont még nem talált be. Az oddsok alapján sem tűnik úgy, hogy megszakadna a holland játékos idegenbeli gólínsége 1.13.

3. Alan Shearer egymaga összesen négy gólt rúgott a Premier League-ben a Leicesternek. Leonardo Ulloa beérheti őt, ha gólt szerez hétfőn 2.60.

2. Jamie Vardy és Riyad Mahrez összesen 34 bajnoki találatot jegyez együtt. Jól járunk, ha Vardy lövi majd az első gólt 3.90.

1. A legutóbbi hat Newcastle-Leicester összecsapáson egyszer sem fordult elő, hogy mindkét csapat gólt szerzett volna 1.83