Tíz hasznos statisztika a Leicester-Arsenal bajnokihoz


10. A bajnoki címvédő Leicester csak három meccset veszített az előző szezonban, ezekből kettőt pont az Arsenal ellen. Most is kikapnak az Ágyúsoktól? 2.45

9. Az előző szezonban Jamie Vardy lőtte a Leicester mindhárom gólját az Arsenal ellen. Könnyen előfordulhat, hogy Vardy folytatja ezt a sorozatot 2.55.

8. Az Arsenal veretlen maradt az elmúlt 21 olyan meccsen, ahol a Leiceter volt az ellenfelük. Utoljára 1994 novemberében kaptak ki tőlük (2-1). Nem a Leictester számít a mérkőzés favoritjának 2.95.

7. A Leicester több Premier League meccset veszített az Arsenallal szemben, mint bármelyik más csapat ellen a mezőnyből. Ettől függetlenül durva lenne, ha mindkét félidőt a vendégek nyernék 3.95.

Leicester-Arsenal 3-3 (1997)

6. A Leicester veretlen maradt a legutóbbi 15 hazai bajnokiján (10-5-0). Utoljára pont az Arsenaltól kaptak ki otthon tavaly szeptemberben, de most nem vennénk mérget a vendéggyőzelemre 1.60.

5. A Leicester az egyetlen olyan csapat, amely mind a legutóbbi 19 meccsén gólt rúgott. Nem járunk rosszul, ha a hazai csapat lövi majd az első találatot 1.95.

4. Theo Walcott összesen 12 gólt rúgott az előző bajnoki szezonban, ezekből 11-et hazai pályán szerzett. Az egyetlen idegenbeli gólját hol máshol lőtte volna, mint a Leicester otthonában? Most is jól fizet egy esetleges Walcott találat 3.00.

3. Santi Cazorla már két gólpasszt is adott ebben a szezonban — ezt csak a Manchester United játékosa, Anthony Martial tudta utána csinálni. Cazorla gólja jól fizet 5.25.

2. Az Arsenal 4-3-ra kikapott az első fordulóban a Liverpooltól. A négy bekapott gól már csak azért is durva, mert összesen hét kapura tartó lövése volt a Liverpoolnak. Ennek alapján abszolút nem elképzelhetetlen, hogy a Leicester 2,5 gól felett termel majd 5.30.

1. Alexis Sanchez az előző szezonban mesterhármast rúgott a Leicester otthonában; akkor 5-2-re győztek az Ágyúsok. A chilei játékos a válogatott színeiben összesen rúgott ennyi gólt az idei Copa Americán és elég jól járunk, ha ő szerzi majd az első találatot szombaton 6.30.