Tíz hasznos statisztika a Hull City - Everton bajnokihoz


10. A felek 21 összecsapása során a Hull City hét alkalommal nyert, öt döntetlen született, míg a „stolverkosok” kilencszer ünnepelhettek győzelmet. A vendégek  sikerére az esély: 2.00.

9. 2015 újévi meccsén a „tigrisek” 2-0-ra győzték le az Everton ezzel véget vetve négymeccses nyeretlenségi sorozatuknak a kékkel szemben, akik hármat is megnyertek négy azt megelőző összecsapásukból. Ezúttal, hogy a hazaiak győzzenek arra a sansz 4.15.

Nézd vissza a Hull City tavaly újévi sikerét az Everton ellen:

8. Leszámítva ezt a kudarcot az Everton zsinórban kilencszer rúgott gólt a Hull ellenében. Gólok száma a vendégcsapatnál 1.5 felett: 2.05.

7. A 2014-15-ös idény decemberi találkozóján a két gárda találkozója 1-1-re végződött a Goodison Parkban. Hogy újra ugyanez az eredmény szülessen annak szorzója 7.00.

6. A Mersey-partiak 10 alkalommal szereztek legalább kettő gólt 13 Hull-elleni összecsapásuk során. Ezúttal az esélyük kettő rúgott gólnál többre 4.35.

5. A Hull City úgy veszítette el az utolsó három meccsét, hogy még gólt sem rúgott. Ebben a szezonban ez hétszer fordult elő a gárdával. Az utolsó három meccséből kettőt is 3-0 arányban veszített el Mike Phelan csapata. Pontos végeredmény 0-3: 15.00.

4. Ronald Koeman csapata sincs kiemelkedően jó formában: Figyelembe véve az összes sorozatot az Everton a legutóbbi 14 meccséből csak hármat nyert meg, négy döntetlen és hét vereség mellett. Esély a döntetlenre: 3.55.

3. A „stolverkosok” ráadásul szeptemberi, Middlesbrough elleni győzelmük óta képtelenek egynél több gólt szerezni. Összes gólok száma 1.5 alatt: 3.30.

2. Romelu Lukaku az elmúlt négy meccsén három gólt is szerzett, ezzel pedig a liverpooli gárda legeredményesebb gólvadásza eddig tíz góllal. Lukaku első gól: 3.95.

1. A Hull legeredményesebb góllövője Robert Snodgrass minden sorozatot figyelembe véve hét góllal. A bajnokságban ő szerezte a „tigrisek” összes szerzett góljának több mind harmadát (5-öt a 14-ből). Snodgrass gól: 5.40