Tíz hasznos statisztika a Hull-Arsenal meccshez


10. Az Arsenalt már kilenc meccse nem tudja megverni a Hull City. Ráadásul az Ágyúsok utoljára 1915 áprilisában kaptak ki a Humberside-on. Most is a vendégek az esélyesek 1.74.

9. A legutóbbi kilenc alkalommal az Arsenal meccsenként legalább kettőt lőtt a Hullnak. Most is jó esély van rá, hogy 1,5 gól felett termelnek a vendégek 1.84.

8. Ősszel 2-2-es döntetlennel végeztek a csapatok az Emirates-ben. Ezt megelőzően a Hull zsinórban hét meccset veszített el az Arsenal ellen a 2008-as londoni győzelmüket követően. Kettes szorzó fölött van az X2 2.14.

7. A Hull nyerni tudott az előző két fordulóban, haramadik győzelmük viszont erősen kétséges 5.10.

6. Azon a két meccsen gólt sem kapott a Hull, előzőleg ez kilencszer fordult elő velük a szezonban. Ennek ellenére nehéz elképzelni azt a forgatókönyvet, melyben az Arsenal gólképtelen marad 4.75.

5. Az Arsenal tíz meccses veretlenségi szériát produkál, húsz mérkőzés alatt csak a Chelsea hálóját nem tudták bevenni (0-0). Majd' négyszeres pénzt hoz a döntetlen 3.70.

4. Az Ágyúsok tizenegyszer lőttek kapura a Chelsea elleni meccsen. Ebből három Santi Cazorla nevéhez fűződik, az egész mezőnyben ő volt a legaktívabb. Gólja ma este elég sokat hoz a konyhára 4.50.

3. Dame N’Doye öt gólt lőtt 11 meccsen, mióta januárban három millió fontért cserébe megérkezett a Lokomotiv Moszkvától. A szenegáli válogatott újabb találatával mi sem járnánk rosszul 4.00.

2. Az Arsenal játékosai több fejpárbajt nyertek a szezon során, mint bármelyik más csapat játékosai (55,1%). Olivier Giroud esetleges fejesgólja nem jönne rosszul nekünk sem 7.50.

1. Michael Dawson az előző fordulóban élete első gólját lőtte a Hull színeiben a Liverpool felett aratott 1-0-s siker alkalmával. A Tottenham egykori védőjének újabb gólja igen szép summát ér 19.00.