Tíz hasznos statisztika a Crystal Palace-Sunderland meccshez


10. A legutóbbi négy Crystal Palace-Sunderland meccsből három 1,5 gólnál kevesebbet hozott. 3.30-as szorzón pörög, ha a gólok száma ma este is 1,5 alatt marad.

9. A Palace 3-1-re verte aktuális ellenfelét az előző szezonban hazai pályán, ez volt a negyedik győzelmük a Sunderland ellen 2004. áprilisa óta. Több, mint kétszeresen térül meg, ha hétfő este is a házigazdák nyernek 2.05.

8. A Sunderland utoljára 2001 januárjában nyert a Selhurst Parkban. Akkor az egy FA Kupa meccs volt és hosszbbítás után 2-4 lett az eredmény. 1.82-őt ér, ha mindkét csapat gólt lő.

7. A Palace három fordulója nyeretlen, az X2 1.78-as szorzón van.

6. Eközben a Sunderland legutóbbi két bajnokiján tíz gólt kapott - előzőleg csak kilencszer mondott csődött a védelem ebben a szezonban. Jól fizet, ha ma legalább három gólt kapnak 4.75.

5. Steven Fletcher volt a Sunderland utolsó gólszerzője (a Stoke ellen talált be október 4-én), azóta gólképtelen a csapat, ellenben 18-at kapott. Két és félszeres pénz üti markunkat, ha most sem rúg gólt a vendégcsapat 2.50.

4. Fletcher két gólnál jár a szezonban és eddig összesen csak ötször volt eredményes a Sunderland színeiben. Nyolcszoros pénzt ér, ha a skót játékos lövi az elsőt ezen a meccsen 8.00.

3. A Sunderland bajnoki góljainak felét (nyolcból négyet) rögzített játékszituáció előzte meg. Connor Wickham esetleges fejesgólja 10.00-es oddson van.

2. A Palace ügyeletes gólvágója, Fraizer Campbell hármat termelt a szezonban, meccsenként átlagosan 1,4 lövést ereszt kapura. Jól fizet, ha esetleg két gólt lő ma 12.00.

1. A Crystal Palace rendre legalább kettő, vagy több gólt kapott legutóbbi hat meccsén. 3.80-at kóstál a Sunderland győzelme.

 

SZAVAZZ AZ UNIBETRE ITT - Best Gambling Blog At The 2014 Football Blogging Awards