Tíz hasznos statisztika a Crystal Palace-Sunderland bajnokihoz


10. Az előző szezonban a Crystal Palace és Sunderland összecsapása kétszer is az éppen idegenben játszó csapat győzelmével ért véget. Ennek ellenére nem a Sunderland számít most favoritnak 6.95.

9. A Sunderland tavaly novemberben 3-1-re nyert a Selhurst Parkban, Steven Fletcher két gólt szerzett akkor. Jól járunk, ha a skót válogatott játékos lövi az első gólt hétfő este 9.50.

8. A Palace viszont 4-1-re győzött a Sunderland otthonában, most is ők az esélyesek 1.56.

7. Yannick Bolasie akkor mesterhármast lőtt, most egy duplázás is elég volna 15.00.

6. Alan Pardew eddig 99 PL meccset nyert meg menedzserként, most összejöhet a századik 2.45.

5. A Palace egy négy meccses nyeretlenségi szériának vetett véget a Liverpool 2-1-es idegenbeli legyőzésével még a válogatott szünet előtt. Most otthon azért jóval könnyebb dolguk lehet 1.14.

4. Az Anfielden Scott Dann szerezte a Crystal Palace győztes gólját — ez volt a védő második találata a szezonban, összesen eddig hatot lőtt a Crystal Palace színeiben. Vajon megint ő lövi majd az utolsót? 18.00

3. A Sunderland legutóbbi kilenc tétmeccséből hetet eleveszített (minden sorozatot beleszámolva). Könnyen előfordulhat, hogy már félidőben vesztésre állnak majd 2.10.

2. A vendégek az egész eddigi szezonban csak a Newcastle felett aratott 3-0-s győzelem alkalmával nem kaptak gólt. Elég nagy a valószínűsége, hogy a Crystal Palace talál majd be elsőként 1.32.

1. A Palace kapujára eddig átlagosan 16,8 lövés érkezett, ez több, mint amennyit bármelyik PL klubnál följegyezhettünk. A Sunderland esetében ez a mutató 16,6, szóval akár egy gólzáporos meccs is kialakulhat ebből 4,5 gól felett 6.50