Tíz hasznos statisztika a Crystal Palace-Manchester City meccshez


10. A Manchester City legutóbbi hét meccsét megnyerte a Crystal Palace ellen — 2001 decembere óta tart a sorozat. A City győzelme 1.65-szörös pénzt fizet.

9. A Palace négy legutóbbi meccsén nem lőtt gólt a City ellen, legutóbb egy 3-1-es idegenbeli vereség alkalmával sikerült nekik 2005 januárjában. 2.30 a szorzó arra, hogy a City megint lehozza a meccset kapott gól nélkül.

8. A City decemberben 3-0-ra nyert a Palace ellen az odavágón, úgy, hogy a címvédő mindössze három kapura ment lövést regisztrált az egész meccsen. 12.00-szeres nyereménnyel kecsegtet most ugyanez az eredmény.

7. A Palace legutóbbi két meccsét nyerte a bajnokságban, és először jegyezhetne öt meccsből négy győzelmet 2014 áprilisa óta. Győzelmükre 5.50 az oddsz.

6. A Palace legutóbbi három győzelme során mindig egy gólt kapott. Ha a City 1.5 gól alatt szerezne, az most 2.08-as nyereményt jelentene.

FBL-ENG-PR-MAN CITY-WEST BROM : News Photo

5. Glenn Murray legutóbbi négy meccsén szerzett negyedik gólja 2-1-es győzelemhez segítette csapatát a Stoke ellen legutóbb, a csatár összesen már 12 gólnál tart a szezonban. Murray újabb gólja 4.30-szoros pénzt fizet.

4. A City legutóbbi hat meccséből négyet elveszített. Ha ezúttal se tudna nyerni, az 2.35-szörös nyereményt hozna Dupla eséllyel.

3. Manuel Pellegrini csapata a legutóbbi fordulóban 3-0-ra verte a West Bromot, a spanyol David Silva pedig 13. gólját szerezte a szezonban a válogatott meccseket is beleértve. Silva decemberben kettőt lőtt a Palace-nak, most 9.50-es szorzóval adják, hogy ő szerzi meg a vezetést.

2. Wilfried Bony szintén betalált a West Brom ellen, ezzel már 10 gólnál jár a bajnokságban. Bony 3.25 lövést átlagol meccsenként, újabb gólja 2.28-szoros pénzt hozna.

1. A City 62 Premier League-góljából csak 27-et szerzett a meccsek első félideiben az idei szezonban. 4.60-nal adják, hogy ikszes félidő után húzzák be a meccset.