Tíz hasznos statisztika a Crystal Palace-Liverpool bajnokihoz


10. Az előző szezonban Christian Benteke szerezte a Liverpool győztes gólját ebben a párosításban. Benteke azóta már a Crystal Palace futballistája és három gólnál jár a szezonban. Szép fricska volna tőle, ha gólt rúgna a Liverpoolnak 3.05.

9. Akkor a Liverpool 2-1-es győzelme a Selhurst Parkban egy három meccses nyeretlenségi sorozatot szakított meg a Palace-szal szemben. Egy ilyen arányú vendégsiker most is benne van a pakliban 8.50.

8. Érdekesség, hogy Jürgen Klopp első veresége a Liverpool menedzsereként a Crystal Palace-hoz köthető és akkor az Anfielden kaptak ki 2-1-re a vörösök. Egy 2-1-es hazai sikerre kisebb a sansz 14.00.

7. Ha nyer a Liverpool, akkor ez lenne zsinórban a harmadik idegenbeli győzelme. Ilyesmire utoljára 2015 januárjában volt példa, ennek ellenére a vendégcsapat számít favoritnak 1.80.

6. A Liverpool eddig összesen 61 bajnoki gólt rúgott a 2016-os esztendőben. Nem nehéz elképzelni egy olyan forgatókönyvet, mely szerint a 'Pool 2,5 gól felett termel majd 3.30.

5. Mindeközben a Palace már 16 bajnoki vereségnél jár ebben a naptári évben. Ennél többször senki nem kapott ki a PL-ben és most sem a hazai csapat számít esélyesnek 4.85.

4. Csak a Stoke kapott több gólt ebben az évben (52), mint a Palace (47). Jó kis odds van arra, hogy a vendégcsapat kapott gól nélkül győz 3.35.

3. Daniel Sturridge gólképtelen maradt a legutóbbi kilenc bajnokiján, viszont a ligakupában duplázott a Tottenham ellen. Átmenti ezt a jó formát a liverpooli támadó szombatra is? 2.38

2. Philippe Coutinho eddig 116 PL meccsen kapott lehetőséget, melyek során 25 gólt szerzett és 25 gólpasszt adott. Nem kizárt, hogy szombaton is eredményes lesz 3.00.

1. A Liverpool ebben a szezonban több gólt szerzett rögzített játékhelyzetből (8), mint bármelyik másik csapat a PL mezőnyében. A Palace pedig összesen hatszor kapott gólt ilyen szituáció után. Egy Origi fejesgóllal nem járnánk rosszul mi sem 9.00.