Tíz hasznos statisztika a Crystal Palace-Arsenal bajnokihoz


10. Az Arsenal és a Crystal Palace összesen eddig harminc meccset játszott egymással az angol élvonalban. Ebből az Ágyúsok húszat megnyertek nyolc iksz és két vereség mellett. Most is ők a favoritok 1.72.

 

9. Egy esetleges Palace győzelem azt jelentené, hogy zsinórban a második meccsét is elveszítené az Arsenal a szezon elején és ilyesmire 1992 óta nem volt példa. Amúgy elég combos odds van a hazai győzelemre 5.15.

 

8. Az Arsenal kilenc mérkőzés óta veretlen a Palace ellen, így aztán az X2-re nincs is magas szorzó 1.20.

 

7. A Palace utoljára 1994-ben tudta megverni az Ágyúsokat: azt a meccset még a Highbury-ben játszották (1-2). Egy ilyen arányú hazai siker most elég sokat ér 17.00.

 

6. Pontosan egy évvel ezelőtt ezen a napon az Arsenal 2-1-re verte a Palace-t az Emirates-ben. Vajon megismétli ezt a győzelmet az Arsenal? 9.00

 

5. A Palace az elmúlt öt évben rendre elveszítette az éppen aktuális első hazai bajnokiját. Jól fizet az 1X 2.23.

 

4. A hazaiak '94 óta egyszer sem tudtak egy gólnál többet lőni az Arsenalnak. Megússzák Wengerék kapott gól nélkül? 2.33

 

3. Az Ágyúsok legutóbbi öt, Palace elleni meccsükön összesen 13 gólt rúgtak. Ha vasárnap újra kiszakad a gólzsák és 2,5 fölött termelnek majd a hazaiak, akkor az nekünk sem lesz rossz 3.35.

 

2. Az előző szezonban igen jól zárt hazai pályán a Palace védelme: egyik Premier League csapat sem kapott kevesebb gólt otthon. Kérdés, hogy maradt-e még ebből valami idénre is? 5.30

 

1. Yohan Cabaye legutóbbi nyolc bajnoki meccsén hatszor volt eredményes, lehet ő kezdi majd a gólgyártást vasárnap 14.00.