Tíz hasznos statisztika a Chelsea-Southampton bajnokihoz


10. A Southampton 11 Chelsea elleni bajnokiból mindössze egyet nyert meg négy döntetlen és hat vereség mellett. Igen nagy meglepetést okozna egy vendéggyőzelem 6.50.

9. A Chelsea legutóbbi három hazai tétmeccsén rendre döntetlent játszott 4.00.

8. Előtte viszont zsinórban tízszer is nyerni tudtak bajnoki meccsen a Stamford Bridge-en. Több, mint másfélszeres pénzt ér a hazai győzelem 1.57.

7. Amúgy a kékek még veretlenek hazai pályán - ezért aztán nem is ér sokat az 1X 1.13.

6. Legutóbb a felek 1-1-es döntetlent játszottak egymással a Southampton otthonában. Egy ugyanilyen eredmény most több, mint hétszeres pénzt ér 8.00.

Mane gólja az Arsenal @ St Mary’s 

5. Az "őszi" meccsen a Chelsea hátrányba került, de még az első félidőben egyenlíteni tudott. Igen magas odds van arra a forgatókönyvre, mely szerint a hazaiak nyernek majd úgy, hogy félidőben még a vendégek vezetnek 23.00.

4. Az előző szezonban 3-1-re nyert otthon a Chelsea aktuális ellenfelével szemben: John Terry és Gary Cahill egyaránt gólt szerzett azon a meccsen. Egy ugyanilyen eredmény most elég sokat hoz a konyhára 15.00.

3. A hazaiak mindössze hét gólt kaptak összesen 21, a Stamford Bridge-en lejátszott mérkőzésen. Ehhez képest igen szép szorzó van arra, hogy a Chelsea kapott gól nélkül nyeri meg a mérkőzést 2.30

2. A Southampton kárára még nem ítéltek büntetőt idén.  Vajon gólt szerez pontrúgásból a Chelsea? 4.50 

1. Saido Mane legutóbbi hét meccsén öt gólt szerzett. Jó odds van arra, hogy ő lövi az elsőt 11.50.