Tíz hasznos statisztika a Chelsea-Manchester United bajnokihoz


10. Ha a Manchester United kikap vasárnap, akkor ez lesz a 100. veresége a Premier League-ben. Márpedig a Chelsea számít az összecsapás favoritjának 2.23.

9. Jose Mourinho még a Chelsea kispadján tíz alkalommal mérkőzött meg a MU-val. Ezekből a meccsekből ötöt megnyert, négyszer ikszelt és csak egyszer veszített. Vajon most tud-e győzni egykori sikerei helyszínén? 3.65

8. A United 10 tétmeccses nyeretlenségi szériában van a Chlesea-vel szemben. Ehhez képest egész jó odds van az 1X-re 1.31.

7. Mourinho csapata jelenleg két ponttal kevesebbet gyűjtött (14), mint a Louis van Gaal féle Manchester United tavaly ilyenkor (16). Remek odds van az X2-re 1.71.

6. Bajnoki meccsen utoljára 2012 októberében győzött a Manchester United a Stamford Bridge-n. Akkor igen jó mérkőzést játszottak a felek és 3-2-re nyert a MU, egy ilyen végeredmény most meglepetésnek számítana 37.00.

5. A Chelsea-nek ez lehet zsinórban a harmadik olyan meccse, melynek során nem kap gólt. Ilyesmire tavaly április óta nem volt példa, de ettől még előfordulhat, hogy a hazai csapat kapott gól nélkül nyer 3.70.

4. Diego Costa hét góllal vezeti a Premier League góllövő listáját és egy találatra van a 40. góltól a Chelsea színeiben. Senkit nem lepne meg, ha ő lőné az elsőt 4.70.

3. Mark Hughes után Juan Mata lehet a második olyan játékos, aki mindkét csapat színeiben eredményes volt, mindkét helyszínen. Ehhez persze gólt kell lőnie vasárnap 6.50.

2. Zlatan Ibrahimovic még a PSG színeiben kétszer is gólt lőtt a Chelsea ellen. Egy duplázás most tőle is szép mutatvány volna 16.00.

1. Egyedül csak Paul Scholes lőtt annyi gólt ebben a párharcban (6) mint Wayne Rooney, akinek esteleges góljával nem járnánk rosszul 5.00.