Tíz hasznos statisztika a Chelsea-Manchester United bajnokihoz


10. A Manchester United eddig összesen 16 Premier League meccset veszített el a Chelsea-vel szemben; ilyen sokszor egyik csapat sem verte el őket a PL mezőnyéből. Most is a Chelsea számít favoritnak 2.10.

9. A legutóbbi hat, MU elleni meccsén veretlen maradt a Chelsea (három győzelem és három döntetlen). Az 1X-re is elég jó odds van 1.28.

8. A United legutóbbi 13 meccséből csak egyet nyert meg a Stamford Bridge-en négy döntetlen és nyolc vereség mellett. Egy vendégsiker most is meglepetésnek számítana 4.00.

7. A Chelsea nyolc bajnoki mérkőzés óta veretlen (három győzelem, öt döntetlen). A szezonban még nem tudott két bajnoki nyerni zsinórban, úgyhogy akár az X2-vel is jól járhatunk 1.81.

6. Guus Hiddink tanítványai legutóbbi három hazai bajnoki meccsükön rendre döntetlent játszottak. Összejöhet zsinórban a negyedik iksz? 3.30

Manchester United FC v PSV Eindhoven - UEFA Champions League : News Photo

5. Ha csak a menedzsereket nézzük, akkor is a Chelsea áll jobban. Guus Hiddink a legutóbbi öt, Louis van Gaal vezette csapat elleni meccsén veretlen maradt (négy győzelem, egy döntetlen). Azt sem lehet kizárni, hogy kapott gól nélkül nyer majd a hazai csapat 3.15.

4. Ugyanakkor a Manchester United csupán két gólt kapott a legutóbbi négy tétmeccsén. Ez persze nem biztos, hogy automatikusan a vendégcsapat kapott gól nélküli győzelmét hozza majd 5.80.

3. Wayne Rooney legutóbbi öt bajnokiján ugyanennyi gólt rúgott. Összejön neki zsinórban a hatodik? 4.00

2. Rooney egyébként vastagon benne volt a United legutóbbi 10 góljában (öt gól és öt gólpassz). Elég jól járunk, ha ő lövi az elsőt vasárnap délután 7.50.

1. Juan Mata viszont már 12 mérkőzés óta gólképtelen és még gólpasszt sem adott. Persze ettől még betalálhat volt csapata ellen 5.80.