Tíz hasznos statisztika a Chelsea–Manchester City FA-kupa meccshez


10. A Manchester City legutóbbi öt Chelsea elleni FA-kupa meccséből négyet megnyert, és csak egyet veszített el. A vendégek újabb sikerére 4.75-ös szorzóval lehet fogadni.

9. A City legutóbbi 11 Chelsea elleni tétmeccséből csak kettőt veszített el, hatot viszont megnyert és hármat adott döntetlenre. Az x2-t 2.10-zel lehet megtenni Dupla Esélyen.

8. A tizenegyesrúgásokat nem számítva, a Chelsea legutóbbi 29 hazai pályán játszott FA-kupa meccséből 24-et megnyert, és csak egyet veszített el. Ezúttal is favoritok, 1.78-at ér a győzelmük.

7. A Chelsea utolsó 12 hazai meccsén veretlen. Utoljára a Leicester Citytől kaptak ki a Premier League-ben december 14-én. Az 1x 1.21-et ér Dupla Eséllyel.

6. A kékek 2–1-es vereséget szenvedtek kedden Párizsban, ez volt az első zakójuk, mióta Guus Hiddink átvette a csapat irányítását. A Manchester City 2–1-es sikere 15.00-szörös pénzt fizet.

5. A Chelsea legutóbbi hat FA-kupa meccséből ötször nem kapott gólt a Stamford Bridge-en. Kapott gól nélküli sikerük 3.00-szor hozza vissza az árát.

4. A Manchester City legutóbbi kilenc FA-kupa meccséből ötöt megnyert, és csak egyet veszített el. Ha kapott gól nélkül skerülne nyerniük, az 8.00-szeres nyereményt jelentene.

3. Hiddink utolsó öt FA-kupa meccsét egyaránt megynerte a Chelsea menedzsereként. Ha a házigazda mindkét félidőben betalál, az 2.85-szörös pénzt fizet.

2. A két csapat legutóbbi három egymás elleni meccséből kettő döntetlennel végződött. Az újabb döntetlen 3.75-ös áron érhető el.

1. Kelechi Iheanacho átlegosan 70 percenként betalál az idei szezon tétmeccsein. Ha ő szerzi az első gólt, amely számára a tizedik lenne az idényben, az 9.50-szeres nyereményt jelent.