Tíz hasznos statisztika a Chelsea-Hull City bajnokihoz


10. Egy döntetlennel a Chelsea 1000. pontját szerezné meg hazai pályán, mióta Premier League-nek hívják a sorozatot. Ennyi pontot otthon eddig csak a Manchester United és az Arsenal tudott gyűjteni a PL-ben. Durva odds van ikszre 8.60

9. Az előző szezonban a Chelsea mindössze 50 pontot szerzett, most viszont már 52 van nekik és magabiztosan vezetik a bajnokságot. Ennek a meccsnek is toronymagas favoritjai a londoni kékek 1.17.

8. A Chelsea eddig mindhárom olyan meccsét kapott gól nélkül nyerte a szezonban, melynek során frissen feljutott csapat volt az ellenfele 1.75.

7. A Hull rendre elveszített a legutóbbi öt, Chelsea elleni bajnokiját, hovatovább PL meccsen még soha nem nyertek a londoni csapat ellen (0-2-7). Most sem ők az esélyesek 18.50

6. A vendégek utoljára 2010 februárjában tudtak pontot szerezni a Chelsea ellen, akkor otthon egy 1-1-es döntetlent tudtak kiharcolni. Egy ilyen arányú végeredmény most elég nagy meglepetést okozna 12.50.

5. A Chelsea hazai örökmérlege igencsak imponáló a Hull City-vel szemben. Tizennégy győzelem, három iksz és mindössze három kapott gól. Senkit nem lepne meg, ha a vendégek nem tudnának gólt szerezni 1.60.

4. A Hull utoljára 1988 októberében nyert bajnokit a Chelsea ellen, de akkor is hazai pályán. Az X2-re is igen magas odds van 5.80.

3. Az öt európai topliga csapatai közül csak a Paris Saint-Germain hozott le annyi bajnokit kapott gól nélkül ebben a szezonban, mint a Chelsea (12). Elég valószínű, hogy már félidőben megszerzi majd a vezetést a hazai csapat 1.50.

2. A Hull eddig 20 gólt szerzett ebben a szezonban és ezeknek az 50%-ában Robert Snodgrass vastagon benne volt (7 gól, 3 gólpassz). Jól járunk, ha esetleg vasárnap is betalál 8.00

1. Diego Costa eddig háromszor játszott Premier League meccsen a Hull City ellen és mind a három alkalommal eredményes volt. Góljára most is igen nagy esély van 1.55.