Tíz hasznos statisztika a Chelsea-Crystal Palace meccshez


10.  Alan Pardew menedzserként remek mérleggel rendelkezik a Chelsea ellen: a legutóbbi négy alkalommal nyerni tudott a kékek ellen. Ennek ellenére a Crystal Palace győzelmére nincs túl nagy esély 10.00.

9. A Chelsea viszont a legutóbbi 14 Crystal Palace elleni meccséből kilencet megnyert. Most is ők a favoritok 1.34.

8. Jose Mourinho mindössze egy hazai meccset veszített el a Chelsea menedzsereként, pedig már 95 alkalommal ült le a kékek kispadjára a Stamford Bridge-n. Ennek (is) köszönhetően nem fizet túl jól az 1X 1.06

7. Ha nyer a Chelsea, akkor öt év után újra bajnok lesz. Döntetlen vagy vereség esetén persze mindez nem történik meg 3.40.

6. Idén a Palace a nagy feltámadó: 18 pontot szereztek eddig úgy, hogy félidőben még vesztésre álltak. Lehet, hogy egy vesztes első játékrészt követően ikszelnek majd? 21.00 

5. Ősszel a Chelsea 2-1-re nyert a Selhurst Parkban, egy ilyen eredmény most egész szép summát jelentene 8.50.

4. Akkor mindkét csapatból kiállítottak egy-egy játékost, a Premier League történetében ez volt a 12. ilyen alkalom. A Palaceból Damien Delaney mehetett idő előtt zuhanyozni, lehet ez most is így lesz 29.00.

3. A Crystal Palace legutóbbi két bajnokiját egyaránt 2-0-ra veszítette el. Egy ilyen arányú Chelsea siker egész jó szorzón van 6.25.

2. A Chelsea nem kapott gólt a legutóbbi öt londoni derbi alkalmával. Könnyen lehet, hogy kapott gól nélkül nyernek a hazaiak 1.92.

1. Ebben a szezonban csak egyszer verték el nagyon a Chelsea-t: a Spurs győzött ellenük 5-3-ra. Reaálisan nézve az sem túl valószínű, hogy a Palace 1,5 fölött termel majd 6.10.