Tíz hasznos statisztika a Burnley - Watford meccsről


10. A két egyesület először találkozik egymással a Premier League-ben hétfő este. Az összecsapás szorzója a döntetlenre: 3.25.

9. Legutóbbi négy egymás elleni mérkőzésük során – melyek mind a másodosztályban zajlottak – 1-1-es döntetlen született. Hogy megint ilyen eredménnyel záruljon a meccs annak esélye: 6.50.

8. A Burnley legutóbb hazai pályán 2010 novemberében győzte le a sárga-feketéket. Ezúttal az esély hazai győzelemre 3.15.

7. A Watford az előző körben 3-1-re legyőzte a Manchester United-et, így egy mostani sikerrel zsinórban a harmadik győzelmét arathatja. Erre utoljára tavaly decemberben volt példa, amikor is a londoniak sorozatban négyszer győztek. Mostani esélyük a sikerre: 2.50.

Nézd vissza a Watford 1-1 döntetlenjét a Burnley ellen 2014 áprlisából:

 

6. Étienne Capoue négy gólt szerzett a legutóbbi öt mérkőzésén. Ezt megelőzően viszont 57 meccset játszott le rúgott gól nélkül. Annak esélye, hogy ezen a meccsen kettő vagy annál több gólt szerezzen 41.00.

5. A Burnley szerezte ebben a szezonban a legkevesebb gólt, mindössze 3-at. Hogy a mostani meccsen is gól nélkül maradnak annak lehetősége 3.45.

4. A hazaiak támadója Andre Gray egy találatnál jár eddig a bajnokságban és átlagosan 1.6 alkalommal lő mindössze kapura. Így kicsi az esélye annak, hogy ő szerezze meg a találkozó első gólját: 5.10.

3. A vendégcsapat eddig az összes mérkőzésen betalált az ellenfelek hálójába az idei szezonban. Így könnyen előfordulhat, hogy a mostani mérkőzésen is mindkét gárda eredményes lesz. Ennek az eshetősége 1.73.

2. A Watford bizonyul eddig a Premier League legdurvább csapatának öt forduló alatt begyűjttöt 17 sárga lappal. Sebastian Prödl esélye a sárga lapra: 4.25.

1. Ezalatt a Burnley eddig bizonyul a legsportszerűbb együttesnek az élvonalban. Így könnyen lehet, hogy védője Matthew Lowton ezúttal is megússza sárga lap nélkül: 1.20.