Tíz hasznos statisztika a Bournemouth-Manchester United bajnokihoz


10. A Manchester United 15 alkalommal nyerte meg a szezon első meccsét, amióta Premier League-nek hívják a sorozatot. Most is ők a favoritok 1.87.

9. A Bournemouth legutóbbi nyolc bajnokijából csak egyet nyert meg, egy iksz és hat vereség mellett. Az X2-re már csak ezért sincs túl magas szorzó 1.21.

8. A MU legutóbbi hat idegenbeli bajnokijából négyet elveszített. Ennek ellenére meglepetés volna egy hazai győzelem 4.70.

7. Ugyanakkor a Bournemouth hazai mérlege nem olyan rossz a MU-val szemben: a legutóbbi öt meccsből csak egyet veszítettek el pályaválasztóként a United ellen, kétszer nyertek és kétszer ikszeltek. Szép odds van az 1X-re 2.00.

6. A felek utoljára az előző szezon utolsó fordulójában találkoztak az Old Traffordon. Akkor a United 3-1-re nyert, egy ilyen végeredmény most szép pénzt hozna a konyhára 16.00.

5. Előzőleg a Bournemouth 2-1-re győzött hazai pályán a Manchester United ellen. Vajon ismétli magát a történelem? 15.00

4. Jose Mourinhónak nincsenek jó emlékei a Bournemouth-ról, hiszen 12 nappal azután rúgták ki a Chelsea-től, hogy 1-0-ra kikaptak tőlük. Durva lenne, ha megint 1-0-ra győzne a hazai együttes 11.50.

3. Jesse Lingard legutóbbi két meccsén két gólt lőtt a MU színeiben. Jól járunk, ha ő szerzi majd az első találatot vasárnap délután 7.00.

2. Joshua King számára mindössze 16 perc játéklehetőség jutott annak idején a Manchester Unitedban. Viszont amióta távozott, 17 gólt szerzett és valószínűleg nagy elégtételt jelentene számára, ha volt csapata ellen is eredményes volna 5.30.

1. Paul Pogba a világ legdrágább játékosaként tér vissza a Manchester Unitedba. Összesen 105 millió fontot fizettek ki érte, előzőleg csupán 70 percnyi játék jutott neki a MU-nál. Nagyot szólna, ha góllal térne vissza 4.10.