Tíz hasznos statisztika a Blackburn-Liverpool meccshez


10. A Blackburn és a Liverpool 0-0-ra végzett egymással az FA-kupa negyeddöntőjének első meccsén, legutóbbi 10 egymás elleni mérkőzésükön ez volt a harmadik döntetlenjük. Az újabb remi 3.85-szörös pénzt ér.

9. A Liverpool 22-szer próbálkozott lövéssel az előző meccsen az Anfielden, a Blackburn viszont csak négyszer. A Rovers kapuját mindössze négyszer találta el a Pool. Ha a Vörösök megint nem lőnek gólt, az 5.20-szoros nyereményt fizet.

8. A Blackburn otthon legutóbbi 14 próbálkozásából csak kétszer verte meg a Liverpoolt, legutóbb 2011 januárjában 3-1-re. Győzelmükre most 5.70-es szorzóval lehet fogadni.

7. A Liverpool november óta nem volt ilyen gyenge formában, két legutóbbi meccsét elvesztette a csapat. A Dupla esélyen 2.25 az oddsz arra, hogy megint nem nyernek.

6. A Vörösök legutóbbi három meccsükön mindig egy gólt szereztek, utoljára februárban tudtak kettőt lőni idegenben. 1-0-ás győzelmük 6.75-ször hozza vissza az árát..

Watch highlights of Blackburn v Liverpool in February 1996: 

5. A Blackburn Leeds elleni 3-0-ás győzelme kétmeccses zakószériának vetett véget, ami december óta a legrosszabb sorozatuk volt. A Rovers továbbjutása 3.50-szörös nyereményt jelent.

4. Jay Spearing, a korábbi Liverpool-játékos második szezonbeli gólját szerezte a Leeds ellen. A 26 éves játékos tétmeccsen nem lőtt gólt a Vörösöknél, de ha ezúttal betalálna, az 13.00-szoros pénzt fizetne.

3. Jordan Henderson legutóbbi nyolc meccsén a negyedik gólját szerezte a hétvégén az Arsenal elleni 4-1-es vereség alkalmával. Ha a válogatott középpályás szerzi meg az első gólt, az 14.00-szer hozza vissza a befektetett összeget.

2. A két csapat által játszott 17 legutóbbi meccsen az egyetlen döntetlen az egymás elleni találkozójukon született az Anfielden. Dupla esélyen 1.26-os szorzóval fogadhatunk arra, hogy nem lesz újabb iksz.

1. Legutóbbi hat egymás elleni meccsükből öt alkalommal mindkét csapat szerzett gólt. Arra, hogy ezúttal mindketten betalálnak, 1.89-az oddsz.