Tíz hasznos statisztika az Newcastle-Everton meccshez


10. Az Everton legutóbbi öt, St James Parkban lejátszott meccséből hármat megnyert, egyszer ikszelt és egyszer kikapott. Ők a meccs favoritjai 2.50.

9. Ha a két csapat egymás elleni mérlegét a helyszíntől függetlenül nézzük, az is az Evertonnak kedvez: ötből négyet nyertek a vendégek és egy döntetlen született. Egészen jó odds van az X2-re 1.44

8. Roberto Martinez fiai zsinórban három bajnokit is elveszítettek, nem csoda hát, hogy ilyen magas odds van a hazai sikerre 2.90.

7. Mindemellett tartsuk észben, hogy az Everton legutóbbi hét idegenben lejátszott bajnokijából csak egyet nyert meg: 1.56-on pörög az 1X.

6. Ez a párosítás karácsony és szilveszter között rendre 1-1-s döntetlent hozott a legutóbbi három alkalommal. Egy ilyen eredmény most 6.75-szörösen térül meg.

5. A legutóbbi öt Newcastle-Everton kivétel nélkül három gólt hoztott összesen. Kétszeres pénzt ér, ha a gólok száma most is 2,5 felett lesz 2.00.

4. Az előző szezonban 3-0-ra nyert Newcactle-ben az Everton, egy ilyen eredménnyel most elég jól járunk 23.00.

3. Ezt megelőzően pedig 3-2-re győzött az Everton hazai pályán, ez sem fizet most rosszul, sőt 30.00.

2. Ross Barkley kétszer lépett eddig pályára a Newcastle ellen az Everton színeiben és mindkétszer eredményes volt. A középpályás újabb gólja majd' ötszörös pénzt ér 4.80.

1. Romelu Lukaku is szép emlékeket őriz a Newcastle elleni meccsekről: az előző szezonban összesen három gólt lőtt a Szarkáknak. 6.30-on pörög, hogy ő szerzi az első találatot.