Tíz hasznos statisztika az Everton-Liverpool derbihez


10. A Liverpool legutóbbi nyolc, idegenbeli meccséből csak egyet tudott megnyerni három iksz és négy vereség mellett. Szép odds van a győzelmükre 2.78.

9. Ez az egyetlen idegenbeli győzelmük még az első fordulóban született, a Stoke vendégeként (0-1). Egy ilyen végeredmény most is benne van a pakliban 9.50.

8. A legutóbbi 17 liverpooli derbiből az Everton csupán egyet nyert meg. Egy fokkal talán esélyesebb most a hazai csapat 2.72.

7. Hovatovább a legutóbbi hat városi rangadóból öt végződött döntetlennel. Most is ez történik majd? 3.35

6. A Liverpool kilenc bajnoki meccsen maradt veretlen az Evertonnal szemben (hat győzelem, három iksz). Egész jó odds van az X2-re 1.52.

5. Az Everton utoljára 2010-ben tudta megnyerni a városi derbit, akkor 2-0-ra győztek. Egy ilyen eredmény most elég sokat hozna nekünk is 15.00.

4. Ugyanakkor az Everton ebben a szezonban csak egy bajnoki meccset veszített el három iksz és három győzelem mellett. Az 1X sem lehet rossz döntés 1.50.

3. A hazai csapat zsinórban hatodik bajnokiján kaphat gólt, erre 2012 óta nem volt példa. Jól járunk, ha kihúzzák kapott gól nélkül 3.20.

2. Romelu Lukaku már négy gólt rúgott a Liverpoolnak, ennél többet csak a Newcastle ellen szerzett (ötöt). Lehet, hogy ő rúgja majd az első gólt? 5.75

1. Daniel Sturridge viszont már öt gólt szerzett az Everton ellen és ő is a Newcastle-nek lőtte eddig a legtöbbet (hatot). A liverpooli csatár góljára egész tisztességes odds van 2.80.