Tíz hasznos statisztika az Everton-Crystal Palace bajnokihoz


10. A vendégek legutóbbi három, Everton elleni meccsükből kettőt megnyertek. Utoljára tavaly szeptemberben léptek pályára az Everton otthonában és akkor 3-2-re győztek. Most viszont nem a Crystal Palace számít esélyesnek 3.75.

9. Pedig nem csak ezt az előbb emlegetett mérkőzést nyerték meg 3-2-re, hanem az előtte lévőt is, ráadásul ugyanilyen arányban. Vajon folytatódik a Palace jó sorozata az Everton vendégeként? 6.40 

8. A két csapat utoljára idén januárban találkozott és akkor az Everton nyert 1-0-ra, a Selhurst Parkban. Most is az Everton számít favoritnak 2.07.

7. A Palace legutóbbi három bajnoki meccséből kettőt megnyert, ebből az egyik győzelem pont Liverpoolban született (1-2). Jó áron van az X2 1.85.

6. Az Everton legutóbbi két hazai meccsén összesen tíz gólt szerzett. Jól járunk, ha hétfőn is kinyílik a gólzsák és 3,5 felett termelnek majd a hazaiak 9.00.

5. Romelu Lukaku öt gólt vágott legutóbbi négy bajnokiján és az előző szezonban ő szerezte a győztes találatot a Palace otthonában, mellyel csapata 1-0-ra nyert. Jól járunk, ha a belga válogatott szerzi majd az első találatot hétfő este 4.75.

4. Eközben Gerard Deulofeu már hat gólpassznál jár a szezonban, ennél csak Kevin De Bruyne és Riyad Mahrez adott több asszisztot ebben a szezonban. Deulofeu esetleges gólja elég jó áron van 4.10.

3. A Palace lövéseinek 43%-a a bajnoki meccsek első félidejében történt ebben a szezonban (79/182). Durva lenne, ha a vendégek mindkét félidőben gólt szereznének 4.50.

2. Yannick Bolasie duplázott a Newcastle felett aratott 5-1-es diadal során. Most csak egy gól is elég lenne a Palace játékosától 4.25.

1. Lukaku eddig tíz gólnál jár a szezonban, ezeket összesen 46 lövés előzte meg, azaz minden 4,6-ik próbálkozásából gól születik. Egészen csinos odds van arra, hogy eredményes lesz 2.28.