Tíz hasznos statisztika az Aston Villa-Leicester bajnokihoz


10. Az Aston Villa zsinórban második bajnoki meccsét nyerheti meg, erre 2015 májusa óta nem volt példa. Nem a hazai csapat számít favoritnak 3.67.

9. A Villa 12 hónapja képtelen arra, hogy két egymást követő meccsen ne kapjon gólt, miközben a Leicester meg a második legeredményesebb klub az idei szezonban. Furcsa lenne, ha nem lennének majd eredményesek a vendégek 3.45.

8. A Leicester egy korábbi klubrekordot állíthat be azzal, ha nem kap gólt a Villa elleni bajnokin - ez azt jelentené, hogy zsinórban négy PL meccsen nem tudtak túljárni a védelem eszén. Egy 0-0-s eredmény például megfelelő lehet erre a célra 8.00.

7. A vendégek tavaly is pont ebben a fordulóban játszottak a Villával. Akkor 21 meccs után csak 17 pontjuk volt és az utolsó helyen álltak. Most 43 pontjuk van, holtversenyben a másodikak és az Aston Villa az utolsó. A Leicester számít esélyesnek 2.20.

6. Jamie Vardy 15 gólnál jár a szezonban, viszont már egy hónapja nem lőtt gólt. Szép pénzt ér, ha most esetleg duplázna 9.00.

West Ham United v Leicester City - Premier League : News Photo

5. Riyad Mahrez a Leicester 38 gólja közül összesen húszból vette ki a részét eddig (13 gól, hét gólpassz). Nem járunk rosszul, ha ő szerzi majd az elsőt szombat este 5.40.

4. A legutóbbi négy Villa-Leicester meccset rendre az éppen hazai pályán játszó csapat nyerte. Ebben az esetben az 1X nem rossz ötlet 1.76.  

3. Az előző fordulóban Lescott góljával nyert 1-0-ra a Villa a Crystal Palace ellen. Ez volt a védő második gólja az elmúlt hat bajnokija során, újabb találata szépen hozna a konyhára 13.00.

2. A Villa játékosai több sárgát kaptak eddig, mint bármely más csapat tagjai a Premier League-ben, de érdekes módon pirosat még nem kapott senki közülük. Viszont ennek alapján simán lehet, hogy több lapot kap majd a hazai csapat, mint a Leicester 2.33.

1. A Villa rúgta eddig a legkevesebb gólt a bajnokságban, szám szerint tizenhatot. Ebből csak öt jött az első félidőben, szóval senki ne lepődjön meg, ha hátrányba kerülne majd az Aston Villa az első játékrészben 2.85.