Tíz hasznos statisztika az Arsenal-Southampton meccshez


10. Az Arsenal hat egymás elleni meccsen csupán kétszer tudott győzni a Southampton ellen, mindkettő az Emirates Stadionban történt. 1.80-at ér a hazai győzelem.

9. Az ágyúsok korábban 2-1-re kikaptak Ligakupa (Capital One Cup) meccsen aktuális vendégeiktől, egy ilyen arányú vendéggyőzelem most 15.00-szörös pénzt ér.

8. Az Arsenal legutóbbi három, Southampton elleni meccsén rendre két gólt lőtt a kilencven perc alatt. Majd' kétszeres pénzt ér, ha a hazai csapat góljainak száma 1,5 felett lesz 1.79 .

7. A Southampton hat meccses veretlensége a Manchester City ellen szakadt meg hétvégén. Ez volt a harmadik olyan meccsük a szezonban, amelyen nem tudtak gólt szerezni. 4.70-en pörög a vendéggyőzelem.

6. Az Arsenal viszont két tétmeccset is megnyert zsinórban, ráadásul egyiken sem kapott gólt. Több, mint háromszoros pénz üti a markunkat, ha a hazaiak úgy nyernek, hogy nem kapnak gólt 3.05.

5. Danny Welbeck West Brom ellen lőtt gólja volt a csatár első találata hat meccs óta, a szezonban összesen tizenegynél jár (klub és válogatott meccsek összesen). Jól járunk, ha ma ő lövi az első gólt 5.60.

4. Graziano Pelle eddig 10 gólt jegyezhet a Southampton színeiben, azonban az elmúlt négy meccsen nem talált be. 17.00-szeres odds van arra, ha ma két gólt szerez.

3. Alexis Sanchez lőtte eddig az Arsenal bajnoki góljainak 38%-át (8/21) és a legutóbbi öt hazai meccsükön négyszer talált kapuba. Nagyot kaszálunk, ha ma mesterhármast szerez 31.00.

2. Az Arsenal 5,7-es átlaggal rendelkezik a kapura tartó lövéseket illetően bajnoki meccseken, míg a Southampton mutatója 5,2. Egész jó szorzója van annak, hogy a gólok száma 3,5 felett lesz ezen a meccsen 3.15.

1. Shane Long 15 meccs alatt csupán három gólig jutott, átlagosan 1,2-es lövési muatóval rendelkezik meccsenként. 4.50-et ér, ha ma betalál.