Tíz hasznos statisztika az Arsenal-QPR meccshez


10. Jól megy hazai pályán karácsonykor az Arsenalnak: legutóbbi hét meccsüket megnyerték. Ők a favoritok 1.25.

9. Ez a sorozat 1995 óta tart, akkor is a QPR ellen játszottak és győztek 3-0-ra. Egy ilyen eredmény most több, mint nyolcszoros pénzt hoz 8.50.

8. Amióta a sorozat Premier League néven fut, az Ágyúsok csupán egyszer kaptak ki karácsonykor 11 győzelem és öt döntetlen mellett. Az 1X most elég sovány 1.03.

7. A QPR viszont még soha nem nyert karácsonykor Premier League meccset. A vendéggyőzelem 13.50-es oddson pörög.

6. A Rangers elveszítette legutóbbi öt londoni derbijét, 4.10-en van az X2. 

5. Ugyanakkor az Arsenal összesen egy gólt lőtt (!) legutóbbi nyolc, QPR elleni meccsén. Jól járunk, ha most sem nyílik ki a gólzsák a hazaiaknál 3.45.

4. A QPR ugyanígy gólképtelen, ha az Arsenal vendégeként játszik; legutóbbi hat látogatásuk alkalmával csak egyszer tudtak gólokat is lőni. Majd' kétszeres pénzt ér, ha a hazai csapat nyer úgy, hogy nem kap gólt 1.98.

3. Amikor viszont gólt lőtt a QPR, akkor nyert is. Mondjuk ez nem tegnap történt: 1994 decemberében 3-1-re győzött a Queens Park az Arsenal vendégeként. Egy ilyen győzelem esélyét jól mutatja az érte kínált odds 81.00.

2. Santi Cazorla három gólt lőtt és két gólpasszt adott legutóbbi öt bajnokiján. Újabb találatával mi is jól járunk 3.70.

1. Charlie Austin tizenegy gólt termelt eddig a szezonban, többet mint bármelyik más angol játékos a Premier League-ben. Sokat ér, ha ő lövi majd az első gólt 9.00.