Tíz hasznos statisztika az Arsenal-Manchester United meccshez


10.  Az Arsenal legutóbbi három, MU elleni hazai meccsét nem tudta megnyerni. Ilyen rossz mérlegük a házigazdákkal szemben csak 1992 februárja és 1994 novembere között volt az ágyúsoknak, amikor is négy meccsen keresztül maradtak nyeretlenek a vendégekkel szemben. A Manchester United rossz formája miatt 1.70-et ér az X2.

9. Ez a párosítás 0-0-s döntetlennel ért véget az előző szezonban és akkor csupán hét lövés találta el a kaput összesen.  Egy újabb gól nélküli döntetlen 13.00-szoros nyereménnyel kecsegtet.

8. A legutóbbi hat egymás elleni meccsen csak egyszer fordult elő, hogy az Arsenal kezdte a gólgyártást. 2.08-as odds van rá, hogy a hazaiak kapják az első gólt.

7. A Manchester United három meccses nyeretlenségi szériát szakított meg a válogatott szünet előtt azzal, hogy 1-0-ra győzött a Crystal Palace ellen. Ez volt negyedik győzelmük a szezonban, 3.30-as szorzón van a vendégsiker.

6. Juan Mata szezonbeli harmadik gólját lőtte a Palace ellen, a spanyol játékos az United 16 pontjából héthez segítette hozzá csapatát. Újabb góljával mi sem járunk rosszul 4.75.

Arsenal-MU 2-1 - 2007. január:

5. Az Arsenal két tétmeccs óta nyeretlen, pedig az Anderlecht és a Swansea ellen is vezettek. Remek odds van arra, ha félidőben vezetnek majd a hazaiak de a végén kikapnak 30.00.

4. Az ágyúsok utolsó öt olyan meccseén, ahol hazai pályán fogadták a MU-t, rendre csak egy gólig jutottak. 1.84-szeres pénzt ér, ha ma sem jutnak 1,5 gól fölé.

3. Robin van Persie 2012-es Manchesterbe szerződése óta négyszer lépett pályára az Arsenal ellen és három alkalommal rúgott gólt Wengeréknek. Hatszorosan térül meg, ha ma az első gólt rúgja a holland csatár 6.00.

2. Danny Welbeck két gólt lőtt a válogatottban Szlovénia ellen, tízre növelve ezzel szezonbeli találatainak számát.  A MU egykori csatárának gólja 2.60-as oddsal bír.

1. Alexis Sanchez 12 találatnál jár klubjában és a legutóbbi négy meccsén hatot lőtt. A chilei csatár újabb gólja és a hazai győzelem 3.50-en pörög (Wincast).