Tíz hasznos statisztika az Arsenal–Hull City FA-kupa meccshez


10. Az Arsenal és a Hull zsinórban harmadszor találkozik az FA-kupában a 2014-es döntő és a 2015-ös harmadik kör után. Az Arsenal nyerte mindkét meccset, és ezúttal is favoritnak számítanak 1.55-tel.

9. Az Arsenal 10 meccse veretlen a Hull ellen (9 Gy, 1 D), utoljára 2008 szeptemberében kaptak ki tőlük 2–1-re. Dupla eséllyel 1.12-t ér, ha megint elkerülik a vereséget.

8. Alexis Sanchez két gólt szerzett a legutóbb, amikor a két csapat találkozott. Akkor, a tavalyi Premier League szezon végén 3–1-re nyertek az Ágyúsok. Sanchez tavaly mindhárom Hull elleni meccsén betalált, újabb gólja 2.50-et fizet.

7. A Championshipet vezető Hull legutóbbi kilenc meccsén hétszer győzött, amiben volt két FA-kupa siker is a Brighton és a Bury ellen. Az újabb diadal 6.75-szörös pénzt jelentene.

6. Steve Bruce fiai ellen a legutóbbi 9 meccsen csak a Burnley (0–1) tudott vezetést szerezni. 3.15 a szorzó arra, hogy a Hull szerzi az első gólt.

5. Az Arsenal négy meccse veretlen, és karácsony óta lejátszott 10 meccséből ötször nem nem kapott gólt. 2.48-szoros nyereményt ér, ha az Arsenal úgy nyer, hogy nem kap gólt.

4. Olivier Giroud három gólt szerzett tavaly az FA-kupában, ahogyan az azt megelőző kiírásban is. A francia csatár eddig csak egy találatnál jár idén, és 4.20-at fizet, ha ő szerzi meg a vezetést szombaton.

3. A Hull csapatában Abel Hernandez 16 bajnoki gólnál jár az idei szezonban, de az FA-kupában még nem lépett pályára. A támadó gólja 4.75-öt ér.

2. Danny Welbeck április óta először lépett pályára, és rögtön betalált az Arsenal 2–1-es győzelme alkalmával a Leicester ellen múlt hétvégén. Az angol válogatott és a Manchester United korábbi cstára eddig mindössze 4 gólt szerzett az FA-kupában karrierje során. 5.50-szer hozza vissza a tétet, ha ismét ő szerzi az utolsó gólt.

1. A Hull 0–0-ás döntetlent játszott a Brightonnal múlt hétvégén. Ez volt az első meccsük az idén, amely nem hozott gólt. Az Arsenal idén három 0–0-át játszott. Mindkét csapat gólt szerez 2.02-ért nem tűnik rossz választásnak.