Tíz hasznos statisztika az Arsenal-Everton bajnokihoz


10. Az Arsenal legutóbbi tizenhat, Everton elleni bajnoki meccséből csupán egyet veszített el (9-6-1). Nincs is hát valami magas az odds az 1X-re 1.11.

9. A vendégek legutóbbi huszonnyolc észak-londoni túrája közül csupán egy végződött Everton győzelemmel (1-6-21). Már egy döntetlen is bravúrszámba menne tőlük 4.95.

8. Ebből a 28 meccsből csupán egy alakult úgy, hogy nem kapott gólt az Everton (0-0, még 2013 áprilisában). Nagy eséllyel az Arsenal lövi majd az első gólt szombat este 1.29.

7. A vendégcsapat győzelmére nincs túl sok remény az oddsok alapján 8.20.

6. Az Arsenal kedden 2-0-ra verte otthon a Bayern Münchent, egy újabb, ilyen arányú hazai siker most is benne van a meccsben 8.00.

5. Az Everton legutóbbi négy idegenbeli bajnokiján háromszor nem kapott gólt. Az előző szezonban összesen csak kétszer fordult elő ilyen. Ennek ellenére igen nagy meglepetés volna, ha kapott gól nélkül nyernének a vendégek 14.00.

4. Az Everton eddigi 12 bajnoki góljából ötöt rúgtak cserejátékosok. Jól járunk, ha Aaron Lennon szerzi majd az utolsó találatot 23.00.

3. Olivier Giroud legutóbbi négy, Everton elleni meccsén ugyanennyi gólt szerzett és a Bayern ellen is ő lőtte az elsőt. Vajon most is sikerül majd neki? 4.40

2. Az Everton az egyetlen olyan csapat, amely még nem szerzett gólt rögzített játékszituációt követően az aktuális Premier League szezonban. Ennek megfelelően igen durva odds van a középhátvéd Phil Jagielka góljára 24.00.

1. Mesut Özil eddig hat gólpasszt osztott ki a PL idei szezonjában és a legutóbbi két hazai meccsén egy-egy gólt szerzett. Szombat este újra betalál? 3.55