Tíz hasznos statisztika az Arsenal-Bournemouth bajnokihoz


10. Az Arsenal eddig mindhárom Bournemouth elleni meccsét megnyerte: kettőt a Premier League-ben, egyet pedig a Ligakupában. Most is ők a favoritok 1.43.

9. A két együttes egészen az előző szezonig egyszer sem találkozott a bajnokságban. Tavaly viszont az Arsenal mindkétszer 2-0-ra nyert és egy ilyen végeredményre most is bőven van esély 7.50.

8. Az Ágyúsok még soha nem kaptak gólt a Bournemouth-tól, úgyhogy egy kapott gól nélküli hazai győzelem simán előfordulhat 2.43.


7. Mesut Özil mindkét Bournemouth elleni bajnokin betalált az előző szezonban és az aktuális kiírásban hét találatnál jár. Szép odds van arra, hogy megint eredményes lesz 3.85

6. Az Arsenal még az első fordulóban kikapott a Liverpooltól, azóta viszont veretlen. Tizennyolc tétmeccsből tizenkettőt megnyertek és hatszor ikszeltek. Nem túl valószínű, hogy a vendégcsapat megszakítja ezt a veretlenségi sorozatot 8.00.

5. Arsene Wenger fiai a legutóbbi 22 bajnoki meccsükből csak egyet veszítettek el (12-9-1). A döntetlen is meglepő volna 5.00

4. Ebben a szezonban csak a Liverpool lőtt több gólt rögzített játékszituációból (12), mint az Arsenal (8). A szöglet utáni fejesgóloknak például Giroud a nagymestere 5.00

3. A Bournemouth-nak ez lehetne zsinórban a második idegenbeli győzelem - ilyesmire csak egyszer volt eddig példa. Már az X2-re is durva odds van 3.05.

2. Junior Stanislas (6 gól, 5 gólpassz) és Joshua King (8 gól, 3 gólpassz) a Bournemouth kulcsemberei. Góljaikra még így is magas szorzó van (4.90 illetve 6.50). 

1. Alexis Sanchez legutóbbi hét PL góljából hat idegenben született. Itt az ideje, hogy hazai pályán is betaláljon 2.04.