Tippek szombati PL meccsekhez


Arsenal1.36  döntetlen5.25  West Ham8.75

Az Arsenal bajnoki szereplése jobbára ugyanazt a sémát követi: jó kezdést követő visszaesés, majd megnyomják a szezon végét. Jelenleg is ez figyelhető meg és ez nem túl jó hír a West Ham számára.

Volt már jobb szezonja is a West Hamnek, főleg az utóbbi hetek szereplése okoz csalódást. Enner Valencia bizarr sérülése a lehető legrosszabbkor jött és már csak ezért is egészen biztos a hazai győzelem.

Tipp: Gólok száma 3,5 felett @ 2.55

Eredmény tipp: Arsenal-West Ham 3-1 @ 10.00

 

Leicester City2.15  döntetlen3.25  Hull City3.75

Előre várható volt, hogy az előző fordulóban 2-0-ra kikap majd a Manchester City vendégeként a Leicester és így maradtak is a táblázat alján. A bentmaradás érdekében pont az ilyen meccseket kéne megnyerniük, mint ami most jön. A hazaiknál visszatért Kasper Schmeichel és ez is a javukra válhat.

Nincsenek rossz formában a vendégek; legutóbbi négy tétmeccsükből csak egyet veszítettek el, ennek köszönhetően elmozdultak a kiesőhelyről. Döntetlen szagú meccs, de úgy érzem, hogy a hazaiak behúzzák majd. 

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.91

Eredmény tipp: Leicester City-Hull City 2-1 @ 9.00

 

Sunderland2.30  döntetlen3.20  Aston Villa3.40

Kétszer egymás után verte 2-0-ra az Aston Villa a West Bromot: először a bajnokságban, majd az FA-kupában. Mindez kellő önbizalmat adhat a vendégeknek.

A Sunderland borzalmas formában van, a fő gond az, hogy Gus Poyet fiai nagyon kevés gólt lőnek. Például az elmúlt hat meccsen összesen kétszer sikerült a kapuba találniuk. Bár Jermain Defoe még nincs 100%-os állapotban, most eljöhet az ő ideje.

Tipp: Jermain Defoe gól @ 2.90

Eredmény tipp: Sunderland-Aston Villa 2-0 @ 10.00

 

West Brom2.30  döntetlen3.20  Stoke City3.40

Igencsak összeszedte magát a Stoke; zsinórban három meccset is megnyertek - még ha szoros eredményekről is van szó, ez mindeképpen komoly fegyvertény. Legutóbbi hét bajnoki meccsükből csak a Manchester City ellenit veszítették el.

Kicsit följebb említésre kerültek a West Brom múlt heti eredményei, az Aston Villa ellen és most is hasonlóan kevés gólos meccsre van kilátás.

Tipp: Gólok száma 2,5 alatt @ 1.53

Eredmény tipp: West Brom-Stoke City 0-1 @ 8.50