Tippek szombati PL meccsekhez


Burnley5.10  döntetlen3.70  Southampton1.74

Sokan gondolták úgy, hogy a Southampton nem annyira erős csapat ahhoz, hogy az első négyben legyen. Múlt heti vereségükkel ki is csusszantak onnan, de így is az előkelő ötödik helyről várhatják a szombat délutánt.

A meccsnek egyértelműen a Southampton a favoritja. Bár a kiesőhelyen álló Burnley rendesen kapaszkodik a bennmaradást érő helyekért, ezért biztos nem lesz egyszerű a vendégek dolga.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.87

Eredmény tipp: Burnley-Southampton 1-2 @ 9.00

 

Chelsea1.17  döntetlen7.40  Hull City19.00

FBL-ENG-PR-SUNDERLAND-CHELSEA : News Photo

Kilenc pontból csak négyet szerzett legutóbbi három bajnokiján a Chelsea, de ez persze korántsem jelenti azt, hogy a kieső helyen álló Hull City-nek bármekkora esélye legyen akár a pontszerzésre Londonban.

A vendégek nyolc fordulója nyeretlenek, bár az iksz kiharcolása az Arsenal és a Liverpool ellen azt mutatja, hogy rendesen küzdenek. Úgy érzem ez a meccs leginkább Diego Costáról fog szólni - az ő vezérletével győzhet a hazai csapat. 

Tipp: Diego Costa két gól lő @ 4.25

Eredmény tipp: Chelsea-Hull City 3-0 @ 5.80

 

Crystal Palace2.57  döntetlen3.25  Stoke City2.90

Ez a két csapat rendszeresen keresztülhúzta a számításaimat a szezon során. Múlt héten a Stoke megverte az Arsenalt pedig előtte nem igazán jöttek az eredmények. Eközben a Palace pontot rabolt a Spurstől és kis szerencsével akár mindhármat begyüjthette volna.

Ez egy igen döntetlenszagú meccsnek tűnik.

Tipp: Jon Walters gól @ 4.60

Eredmény tipp: Crystal Palace-Stoke City 2-2 16.00

 

Leicester City6.50  döntetlen4.60  Manchester City 1.47

Southampton v Manchester City - Premier League : News Photo

A Leicester emlékezetes győzelemt aratott, amikor utoljára manchesteri klubbal találkozott. A United elleni 5-3-as győzelem pillanatában valószínűleg senki nem gondolta, hogy a hazai csapat decemberre az utolsó helyen áll majd. Ilyenformán nem kétséges, hogy ki nyeri ezt a meccset, ugyanakkor Sergio Agüero kiesése minden bizonnyal okoz némi fejtörést Pellegrini mesternek.

Tipp: Gólok száma 2,5 felett @ 1.48

Eredmény tipp: Leicester City-Manchester City 1-3 11.50

 

Sunderland2.92  döntetlen3.35  West Ham2.50

Andy Carroll visszatért a kalapácsosokhoz és ha már így alakult, vágott is gyorsan kettőt múlt hétvégén a Swansea-nek. A csatár szombat délután is kulcsszerepet játszhat. A Sunderland masszív kis középcsapat, rendre megszorongatja a nagyokat is (pl. Chelsea és Liverpool), de a West Ham most van annyira jó, hogy legyűrje őket.

Tipp: Andy Carroll gól @ 3.15

Eredmény tipp: Sunderland-West Ham 1-2 @ 10.50

 

West Brom2.10  döntetlen3.30  Aston Villa3.80

West Bromwich Albion v West Ham United - Premier League : News Photo

Jó formában van a Villa, öt fordulója veretlen. A West Brom viszont az elmúlt öt körben mindössze egy pontot tudott szerezni és csak egy pontra vannak a kiesést jelentő 18. helytől. A döntetlen eléggé kínálja magát, de a hazai pálya előnye miatt a West Brom győzelmére látok több esélyt. 

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.98

Eredmény tipp: West Brom-Aston Villa 2-1 @ 10.00