Tippek szombati PL meccsekhez


Hull City 2.40  döntetlen3.25  West Brom3.15

Mindkét csapattól láthattunk már meggyőző teljesítményt a szezonban. A West Brom ikszelt a Manchester United ellen, legyőzte a Spurst, míg a Hull értékes pontokat gyűjtött a Liverpool és az Arsenal ellen.

Ugyanakkor az alsóházi csapatok ellen gyakran betlizett már mindkét együttes, ezért találjuk őket a kiesőhely környékén. Szoros meccsre van kilátás, ahol a hazai pálya előnye érvényesülhet. Nikica Jelavic lehet az a játékos, aki a Hull felé billenti a mérleg nyelvét.

Tipp: Nikica Jelavic gól @ 3.20

Eredmény tipp: Hull City-West Brom 2-1 @ 10.50

 

Liverpool1.47  döntetlen4.40  Sunderland7.50

Leicester City v Liverpool - Premier League : News Photo

Ugyan magabiztos liverpooli győzelmet vártunk a múlt héten de a Stoke elleni 1-0 minden volt, csak magabiztos nem. Ennek ellenére több, mint valószínű, hogy szombat délután otthon tartják a három pontot Gerrardék.

A Manchester City legázolta (4-1) a hétközi fordulóban a Sunderlandet de ne feledjük, hogy előtte zsinórban háromszor is ikszelt a bajnokságban. Ezekből főleg a Chelsea ellen szerzett egy pont volt különösen értékes. A döntetlenért kínált 4,40-es odds több, mint csábító de meglehetősen kockázatos is.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.98

Eredmény tipp: Liverpool-Sunderland 2-1 @ 8.00

 

Queens Park Rangers2.00  döntetlen3.47  Burnley3.95

A QPR 2-0-ra kikapott a Swansea vendégeként a hétközi fordulóban, így maradt a tabella alján. Hazai pályán viszont egészen jól muzsikál a Queens Park: legutóbbi három hazai meccsükön hét pontot szereztek a kilencből. Többek között a City-vel is leikszeltek otthon nem is oly' rég. Eközben a Burnley látványosan fejlődött novemberben, négy fordulója veretlen.

Ennél a párosításánál is kínálja magát az iksz, viszont a hazai pálya előnye a QPR javára dönti majd el a meccset.

Tipp: Charlie Austin gól @ 2.33

Eredmény tipp: Queens Park Rangers-Burnley 3-2 @ 32.00

 

Stoke City4.05  döntetlen3.55  Arsenal1.95

FBL-ENG-PR-ARSENAL-SOUTHAMPTON : News Photo

Nem is olyan régen még igen forró összecsapásnak számított ez a párosítás, sok gólos meccseket ígérve. Manapság viszont az első, ami eszembe jut erről, hogy a gólok száma 2,5 alatt lesz.

Az ágyúsok, ha nagy nehézségek árán is de szerdán nyertek 1-0-ra a Southampton ellen. A Stoke csak balszerencséjének köszönheti, hogy nem távozott győzelemmel múlt hétvégén Liverpoolból, de ők az idei szezon legkiszámíthatatlanabb csapata.

Egy zsinórban harmadik 1-0-s Arsenal győzelem igazi meglepetés lenne, a döntetlen viszont könnyen elképzelhető 3.55.

Tipp: Gólok száma 2,5 alatt @ 1.80

Eredmény tipp: Stoke City-Arsenal 1-1 @ 7.00