Tippek szombati PL meccsekhez


Burnley 2.15  döntetlen3.30  Aston Villa3.65

Ha ezt a meccset pár héttel ezelőtt rendezték volna, valószínűleg senki nem hitt volna a Burnley sikerében. Viszont a hazaiak két meccset nyertek zsinórban és ha emellett figyelembe vesszük a Villa siralmas teljesítményét, akkor a Burnley győzelme már korántsem tűnik lehetetlennek. Sam Vokes már teljesen egészséges és Sean Dyche-ra is lehet számítani.

Hasonló jókat már nem lehet elmondani Paul Lambert tanítványairól, hovatovább az Aston Villa menedzsere lassan elkezdhet új munka után nézni, ha minden úgy megy majd, mint eddig.

Tipp: Danny Ings gól @ 2.55

Eredmény tipp: Burnley-Aston Villa 2-1 @ 10.00

 

Liverpool1.67  döntetlen  3.85  Stoke City5.50

Nehéz ügy ez a párosítás – ugyanis a Stoke szinte teljesen kiszámíthatatlan. A hazai győzelemért kínált 1,67-es odds is elég soványnak tűnhet, főleg annak tükrében, hogy a Liverpool legutóbbi öt bajnoki meccséből csupán egyet nyert meg. De a fő gond mégiscsak az, hogy a Stoke-ra sem szívesen fogad az ember, hiszen míg simán előfordul, hogy idegenben verik el a Manchester City-t, ugyanilyesn simán kikapnak egy sereghajtó csapttól is.

Az iksz jól fizet de valami azt súgja, hogy a Liverpool nyerni fog szombat délután.

Tipp: Gólok száma 2,5 felett @ 1.84

Eredmény tipp: Liverpool-Stoke City 3-1 @ 14.00

 

Manchester United1.32  döntetlen5.50  Hull City10.00

Nagyjából ugyanaz az helyzet itt is, mint a Liverpool esetében  – az erőviszonyokhoz képest kicsit alacsony a hazai győzelemre kínált szorzó. A United újra az első négy között van, ezt mondjuk leginkább David De Gea teljesítményének köszönhetik. A Hull nincs jó formában, de a szezon során ikszelni tudtak az Arsenal és a Liverpool vendégeként is és ez mindenképpen óvatosságra int.

Az iksz itt is csábítóan hangzik, de a Manchester United győzelmére nagyobb esélyt látok.

Tipp: Wayne Rooney legalább két gólt lő @ 6.00

Eredmény tipp: Manchester United-Hull City 3-1 @ 10.50

 

Queens Park Rangers2.25  döntetlen3.40  Leicester City3.30

Hét meccses nyeretlenségi szériában van a Leicester, a QPR meg konkrétan utolsó; ilyenformán simán titulálhatjuk kiesési rangadónak ezt a találkozót. A QPR jól, és nem utolsó sorban eredményesen játszott a Chelsea és a Manchester City ellen is és ebből kiindulva akár sima hazai győzelem is lehet ebből.

Ugyanakkor pont a náluk gynegébb, vagy azonos képességű csapatok elleni bénázás miatt áll az utolsó helyen a Queens Park Rangers, a leglogikusabb tipp most a döntetlen.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.79

Eredmény tipp: Queens Park Rangers-Leicester City 1-1 @ 6.75

 

Swansea City1.75  döntetlen3.70  Crystal Palace5.00

A Liverpool elleni 3-1-es győzelem önbizalmat kellett, hogy adjon a Crystal Palace játékosainak, és így most akár egy vendéggyőzelem is lehet ebből.  A hazai csapat nem rendelkezik rossz mutatókkal, de pillanatnyi formájuk nem túl meggyőző.

Bony lehet a mérkőzés kulcsemebere, a döntetlenért kínált 3,70-es odds pedig túl jó ahhoz, hogy ne vegyünk róla tudomást.

Tipp: Wilfried Bony legalább két gólt lő @ 7.50

Eredmény tipp: Swansea City-Crystal Palace 2-2 @ 16.00

 

West Ham2.13  döntetlen3.40  Newcastle United3.60

A hat meccses győzelmi széria az ötödik helyig repítette a Newcastle Unitedet; ez már bizony Európa Ligás helyezés. A vendéggyőzelemre kínált szorzó még így is elég combos, a Newcastle aktuális teljesítménye mellett biztos sokakat meggyőz.

A Newcastle mögött mindössze egy ponttal van lemaradva a West Ham. Legutóbbi három meccsükön két pontot szereztek. Andy Carroll számára nem lesz egyszerű pályára lépni volt csapat ellen, de inkább egy másik egykori Newcastle játékosé lehet a végső szó.

Tipp: Kevin Nolan gól @ 3.30

Eredmény tipp: West Ham-Newcastle United 2-1 @ 9.50