Tippek szombati PL meccsekhez


Burnley2.60  döntetlen3.30  Stoke City2.86

Hosszú idő után tudott nyerni múlt héten a Burnley: a Hull otthonában győztek 1-0-ra. Ez a siker viszont nem volt elég a bennmaradáshoz és így nem sokkal vége előtt már elég reménytelennek tűnik Burnley helyzete. 

A Stoke is nyert az előző fordulóban, a Tottenhamet verték 3-0-ra hazai pályán.

A bajnokság azon szakaszában járunk, amelyben már igencsak fáradtak a játékosok és a hazai csapatnak igazság szerint csak az első osztálytól való szép búcsú lehetősége maradt meg.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.88

Eredmény tipp: Burnley-Stoke City 2-1 @ 8.50

 

Queens Park Rangers2.95  döntetlen3.55  Newcastle United2.38

Newcastle United v Aston Villa - Premier League : News Photo

A QPR drukkerei alighanem inkább egy hónappal ezelőtt látták volna szívesen a Newcastle-t. A vendégek ugyanis pont az előző fordulóban vetettek véget a február vége óta tartó nyeretlenségi sorozatuknak (zsinórban nyolc bajnokit bukott el a Newcastle addig).

Veszítenivalója csak a Newcastle-nek van, hiszen még bennmaradhatnak, ha gyűjtenek néhány pontot, míg a QPR már fixen kiesett.

Sziporkázó játékra senki ne számítson, a Newcastle nagy küzdelemben hazavisz majd egy pontot.

Tipp: Papiss Cisse gól @ 2.90

Score Prediction: Queens Park Rangers 2-2 Newcastle United 12.00

 

Sunderland2.75  döntetlen3.25  Leicester City2.70

Igazi hat pontos meccs ez, a vesztes ugyanis könnyen a másodosztályban találhatja magát. Ezért aztán könnyen unalomba torkollhat ez a meccs – nagy eséllyel egyik csapat sem mer majd túl sokat kockáztatni.

Mindkét gárda jó formában van, de ne feledjük, hogy a Leicester legutóbbi hét meccséből hatot megnyert és így került el az utolsó helyről. Ennek ellenére döntetlent várok a meccstől.

Tipp: Gólok 2,5 alatt @ 1.76

Eredmény tipp: Sunderland-Leicester City 1-1 @ 6.40

 

Tottenham1.77  döntetlen3.90  Hull City4.55

Egy dolog biztos: nem fogok a saját pénzemen fogadni a Tottenham győzelmére. A Newcastle elleni 3-1-es győzelem óta nem nyújt túl meggyőző teljesítményt a hazai csapat és igazság szerint egy kiesés ellen küzdő gárdának most elég kellemes a White Hart Lane-en pályára lépni.

A Hull ugyan zsinórban két bajnokit is elveszített, de közvetlenül előtte a Liverpoolt és Crystal Palace-t is megverték. A vendégek elviszik a három pontot.

Tipp: Nikica Jelavic gól @ 4.00

Eredmény tipp: Tottenham-Hull City 0-1 13.00

 

West Ham2.90  döntetlen3.45  Everton2.45

Két olyan csapat találkozik, melyeknél igencsak a szezon végét várják, bár az Everton kétségtelenül jobb eredményeket produkált, miután kiesett az Európa Ligából és most egy győzelemmel megelőzhetik a Kalapácsosokat.

Néhány okos igazolás megteremtette a lehetőséget a West Ham számára, hogy az első hatban végezzen. Ezzel nem éltek és elég beszédes adat az, hogy legutóbbi tíz meccsükön csupán öt gólt lőttek. Egy meccsen utoljára februárban szereztek egy gólnál többet, akkor a Tottenham otthonában játszottak 2-2-es döntetlent. Már csak ezért is ikszet várok ettől a meccstől.

Tipp: Diafra Sakho gól @ 2.90

Eredmény tipp: West Ham-Everton 1-1 @ 5.75