Tippek szombati PL meccsekhez


Aston Villa1.91  döntetlen3.60  West Ham4.15

KLegutóbbi öt meccséből csak a Manchester City elleni bajnokit veszítette el a hazai csapat – a győzelmükért kínált odds alapján is ők a mérkőzés esélyesei. A Villa játéka nagyban függ attól, hogy Christian Benteke milyen napot fog ki. Az előző fordulóban kétszer is betalált az Everton ellen, miért ne történne ez most is így? 

A West Ham a középmezőny első felében tanyázik, múlt heti győzelmük a Burnley ellen egy négy fordulón át tartó nyeretlenégi sorozatnak vetett véget. A kiesés szempontjából a Villának egyáltalán nem mindegy milyen eredmény születik majd, így a hazai győzelem szinte borítékolható.

Tipp: Christian Benteke duplázik @ 7.50

Eredmény tipp: Aston Villa-West Ham 2-1 @ 8.00

 

Hull City1.91  döntetlen3.50  Burnley4.30

Folyamatosan azt várom, hogy véget érjen a Burnley gólképtelensége, de nem így történik. Az előző fordulóban a West Hamtől kaptak ki, miután Duffot kiállították. Sam Vokes felépült sérüléséből, így Sean Dyche egészen biztosan beállítja majd.

Az Arsenal elleni vereség akár meg is foghatta a Hullt, plusz a Burnley elleni mérlegük igen gyenge (kilenc meccsből nyolcat elveszítettek). Ugyanakkor minden más egy hazai győzelem mellett szól, bár a Vokes-Ings újraegyesült duó egyik tagja egész biztos eredményes lesz a másik oldalon.

Tipp: Gólok 2,5 felett @ 2.14

Eredmény tipp: Hull City-Burnley 2-1 @ 7.50

 

Leicester City2.55  döntetlen3.30  Southampton2.88

Hat meccsből öt győzelem – Nigel Pearson csapata az egyik legkellemetlenebb ellenfélnek számít manapság. Ezt a jó sorozatot folyatniuk kell, hogy biztosítsák a bennmaradást, de Southamptonnak is pontokra lenne szüksége az EL induláshoz. Ugyanakkor Ronald Koeman fiai legutóbbi három meccsükön csak egy pontot tudtak szerezni.

A hazaiaknál felépült David Nugent, viszont Leo Ulloa és Marcin Wasilewski kidőlt a sorból. A vendégeknél James Ward-Prowse, Dusan Tadic és Morgan Schneiderlin hiányzik majd.

Minden jel szerint hazai győzelem lesz ebből, de szerintem inkább leikszelnek majd a csapatok.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.77

Eredmény tipp: Leicester City-Southampton 1-1 @ 6.40

 

Newcastle United2.47  döntetlen3.30  West Bromwich 3.00

Senkit nem kell emlékeztetni arra, hogy mennyire rossz formában van a Newcastle. Ráadásul Siem de Jong is lesérült, így egyedül Papiss Cissében bízhatnak a Szarkák, már amennyiben tudja majd vállalni a játékot.

Rossz hír a hazaiak számára, hogy a West Brom három meccs óta veretlen és ezeken a mérkőzéseken még gólt sem kapott.

Tipp: Papiss Cisse gól @ 3.10

Eredmény tipp: Newcastle United-West Bromwich 2-2 @ 14.00

 

Stoke City2.85  döntetlen3.40  Tottenham2.53

A Spurs előző szezonbeli 1-0-s győzelme előtt a két csapat öt egymás elleni mérkőzése a Britannia stadionban rendre 2-1-es eredményt hozott (kétszer a hazaiak, míg háromszor a vendégek javára).

Mindkét csapat hullámzó teljesítményt nyújt, a Tottenham dolgát sérülések is nehezítik. Kyle Walker és Ben Davies hiányzik a védelemből, de elöl sincs minden rendben. Igencsak döntetlenszagú ez a meccs, melyen Christian Eriksen eredményes lehet.

Tipp: Christian Eriksen gól @ 3.95

Eredmény tipp: Stoke City-Tottenham 2-2 @ 13.00